کد خبر: 3753039
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۵

رشد ۱۱۶ درصدی کمک به نیازمندان در سیستان‌وبلوچستان

گروه اجتماعی - معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان فصل تابستان، بیش از ۲۲ میلیارد تومان کمک‌های نقدی و غیرنقدی جمع‌آوری شده که در مقایسه با سال گذشته رشد ۱۱۶ درصدی را نشان می‌دهد.

رشد ۱۱۶ درصدی کمک به نیازمندان در سیستان‌وبلوچستان

محمود میرامامی، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد سیستان و بلوچستان، در گفت‌وگو با ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان فصل تابستان، بیش از 22 میلیارد تومان کمک‌های نقدی و غیرنقدی جمع‌آوری شده که در مقایسه با سال گذشته رشد 116 درصدی را نشان می‌دهد.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان ادامه داد: کمک‌های غیرنقدی خیّران عمدتا شامل پوشاک، سبدغذایی، غذای گرم، لوازم التحریر و لوازم ضروری زندگی می‌شود که در اختیار خانوار‌های نیازمند و ایتام تحت حمایت کمیته امداد قرار می‌گیرد.
وی اظهار کرد: کمک‌های نقدی و غیرنقدی در سرفصل‌های مختلف از قبیل صدقات، اکرام ایتام، محسنین، زکات جمع‌آوری شده و برای رسیدگی به امور نیازمندان استان سیستان و بلوچستان هزینه می‌شود.
میرامامی افزود: در این مدت تلاش‌های خوبی توسط حوزه مشارکت‌های مردمی در مناسبت‌های مختلف اعم از عید قربان و فطر، ماه مبارک رمضان، جشن عاطفه‌ها و نیکوکاری، طرح‌های اکرام ایتام، صدقات صورت گرفت که باعث افزایش کمک‌های نقدی و غیرنقدی به نیازمندان این استان شده است.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان بیان کرد: با توجه به اینکه سه هزار و ۵۰۰ یتیم تحت حمایت بدون حامی هستند، انتظار می‌رود خیران و نیکوکارانی که امکان آن را دارند، نسبت به حمایت از ایتام اقدام کنند تا هیچ فرزند یتیمی در جامعه از کمک‌های مادی پدران معنوی بی‌بهره نماند.

انتهای پیام

captcha