کد خبر: 3753714
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۳

مراسم ۱۳ آبان باشکوه برگزار شود

گروه سیاست و اقتصاد ــ امام جمعه فردیس با تأکید بر برگزاری باشکوه مراسم ۱۳ آبان، گفت: همه مردم برای بزرگداشت این واقعه مهم باید در صحنه حاضر شوند.

مراسم 13 آبان باشکوه برگزار شود

حجت‌الاسلام علی‌اکبر ایمانی، امام جمعه فردیس در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، بر ضرورت برگزاری باشکوه مراسم 13 آبان تأکید و اظهارکرد: ۱۳ آبان مناسبتی است که شور، شعور و شعف انقلابی و استکبارستیزی را تقویت می‌کند، این روز یکی از وقایع بزرگ و مهم در تاریخ معاصر است که با عنوان روز مبارزه با استکبار در تاریخ کشور ثبت شده است و باید برای بزرگداشت این واقعه مهم همه مردم در صحنه حاضر باشند.
وی افزود: در سیزدهم آبان ۵۷ دانش‌آموزان با تبیین از فرمایشات امام(ره) و با جانفشانی توانستند لانه جاسوسی آمریکا را تسخیر کنند و انقلاب دوم ایران را به ثبت برسانند.
این مسئول تأکید کرد: 13 آبان خنثی‌کننده فتنه‌ها و توطئه‌های دشمن بود که مزدوران این لانه جاسوسی به اسارت گرفته شدند و جوانان ما این پیام را به دنیا دادند که با ایمان قلبی می‌توان مقابل شیطان بزرگ ایستادگی کرد.
ایمانی در ادامه با اشاره به اینکه روز 13 آبان تنها به دانش‌آموزان اختصاص ندارد، گفت: شایسته است امسال نیز همچون سال‌های گذشته این مراسم با پشتوانه مردمی به رخ دشمنان نظام و کشور کشیده شود و ضمن اطلاع رسانی و آگاهی‌بخشی به عموم جامعه به سؤالات دانش‌آموزان و جوانان نیز پاسخ داده شود تا آن‌ها بیشتر از جنایات آمریکا مطلع شوند.
امام جمعه فردیس در پایان خواستار مشارکت همه دستگاه های اجرایی شهرستان در کنار مردم برای برگزاری برنامه های یوم الله ۱۳ آبان شد و تصریح کرد: باید با تبیین درست وقایع تاریخی ۱۳ آبان، برنامه‌ریزی جدید، متنوع و خلاقانه اهمیت این روز را برای نسل پس از پیروزی انقلاب اسلامی به خوبی تبیین و و اهداف نظام اسلامی را تشریح کنیم.
انتهای پیام

captcha