کد خبر: 3754011
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۱

19 مهرماه؛ آغاز سومین دوره دانشجویی تدبر در قرآن

کانون خبرنگاران نبأ ــ مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت «گفتمان قرآن و ولایت»، سومین دوره دانشجویی تدبر در قرآن را ویژه برادران دانشجوی زیر 30 سال برگزار می‌کند.

19 مهرماه؛ آغاز سومین دوره دانشجویی تدبر در قرآن

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ سومین دوره مهارتی تدبر در قرآن(دوره پایه) ویژه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی پسر متولدین 67 به بعد همزمان با فصل پاییز در مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت گفتمان قرآن و ولایت در هشت جلسه برگزار می‌شود.
هدف از این دوره آشنا کردن مخاطبان با مفهوم و روش تدبر در قرآن و همچنین ارائه برخی از مهم‌ترین معارف قرآنی در قالب تدبر ۱۴ سوره «حدید تا تحریم و مزمل تا انسان» است. این مجموعه سوره‌ها، یک بسته منسجم و جامع از سوره‌های حاکمیتی و اجتماعی (مدنی- سوره‌های حدید تا تحریم) و همچنین تعدادی از سور بنیادی ــ اعتقادی (مکی- سوره‌های مزمل تا انسان) هستند که سرشار از معارف وحیانی در سطوح مختلف فردسازی، جریان‌سازی، جامعه‌سازی و تمدن‌سازی است.
زمان شروع کلاس‌ها از 19 مهرماه بوده و علاقه‌مندان جهت ثبت نام در این دوره و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی این مؤسسه به نشانی https://tadabor.ir و یا خیابان وصال شیرازی، بین بزرگمهر و طالقانی، کوچه شهید شمس، پلاک 31 مراجعه کنند.
شیرین نوشیروان
انتهای پیام

خبرنگار:
ناهید ارنجی
captcha