کد خبر: 3767166
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۲

شعبه جدید جامعةالقرآن در مسجد الغدیر یافت‌آباد افتتاح شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ شعبه جدید از مؤسسه جامعةالقرآن الکریم و اهل‌البیت(ع) در مسجد الغدیر یافت‌آباد تهران راه‌اندازی و افتتاح شد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةالقرآن الکریم و اهل‌البیت(ع)، شعبه جدید این مؤسسه در میدان الغدیر یافت‌آباد تهران، همزمان با میلاد حضرت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) با حضور حجج اسلام سید محمدمهدی طباطبایی، مدیر مؤسسه، سیدمحمدحسین طباطبایی، قائم مقام مؤسسه و دیگر مسئولان این مؤسسه و هیئت امنای مسجد الغدیر افتتاح و راه‌اندازی شد.
این مراسم با تلاوت آیاتی ازکلام الله مجید توسط محمدمهدی بیگی، قاری نوجوان کشورمان، خطابه‌خوانی ساجده ریاضت، حافظ خردسال، همخوانی قراء نوجوان و ارائه محفوظات توسط محمدهادی اسلامی همراه بود.
سپس گزارشی از علت راه‌اندازی شعبه‌ای از جامعةالقرآن در مسجد الغدیر توسط حجت‌الاسلام آخوندی، امام جماعت و همچنین زندی، مدیر هیئت امنای مسجد و تشویق همگان به حضور در کلاس‌ها این مرکز ارائه شد.
در ادامه نیز حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی طباطبایی، مدیر مؤسسه با اشاره به عظمت قرآن و فراگیری صحیح از این منبع عظیم نور و هدایت، بیان کرد: قرآن به عنوان نقشه راه تلقی می‌شود و باید به این نقشه راه عمل کنیم تا به مقصد برسیم. در کنار عمل به قرآن، خواندن و قرائت این کتاب آسمانی نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است کما اینکه اگر نقشه راه را داشته باشید و آن را نخوانیم نمی‌توانید از آن بهره‌مند شوید.
وی اضافه کرد: همچنین استماع آیات قرآن به هنگام تلاوت بسیار توصیه شده‌ است تا جایی که پیامبر اکرم(ص) می‌فرمایند «فردی که بر اثر شنیدن آیات قرآن اشک بریزد، بهشت برای اوست»، همچنین اگر دیدیم فردی قاری و یا حافظ قرآن است و در این راه موفق است به حال او غبطه بخوریم و از خدا بخواهیم تا این نعمت را به ما اعطا کند.
در پایان نیز هدایایی از سوی خانواده معزز شهدا این منطقه به مدیر مؤسسه اهدا شد و سپس نیز نماز جماعت اقامه شد.
انتهای پیام

captcha