گروه اجتماعی ـ مدیر داخلی امامزاده میرعلیبن الحسین(ع) لارستان از بهرهبرداری از یک وقف جدید در این آستان خبر داد. 
به گزارش ایكنا از فارس، سید یعقوب مصطفوی، مدیر داخلی امامزاده میرعلیبن الحسین(ع) لارستان امروز، 7 آذرماه گفت: کار ساخت ساختمان دارالقرآن و دارالشفای آستان مقدس این امامزاده که از دو سال پیش آغازشده بود به اتمام و بهرهبرداری رسید.
وی افزود: این وقف به همت یکی از خیران و با نام مادر خویش، مرحومه حاجیه سکینه عربزاده و با هزینهای بالغبر 400 میلیون تومان انجام شد و نیاز مبرم این آستان به چنین مکانی را برطرف کرد.
مصطفوی گفت: بهره بردن از پزشکان افتخاری برای رفع نیازهای درمانی مردم از سالها پیش شروع شده بود و در سال جاری بهصورت رسمی و استقرار در یک اتاق که فعالیتهای قرآنی را نیز پوشش میداد آغاز شد.
مدیر داخلی امامزاده میرعلیبن الحسین (ع) لارستان اظهار كرد: با افتتاح این ساختمان خیًرساز و در فضای 178 متری، فعالیتهای دارالشفا و دارالقرآن در یک محیط مناسب ادامه پیدا میکند.
وی با بیان اینكه تجهیزات اولیه درمانی از قبل در این آستان تهیهشده بود، افزود: واقف برای تهیه امکانات دیگر موردنیاز پزشکی این محل نیز اعلام آمادگی کرده است.
مصطفوی گفت: دارالشفا شامل اتاق پزشک، تزریقات و سالن انتظار مریض است و 25 پزشک افتخاری عمومی و پزشکان متخصص اطفال، زنان و زایمان و متخصص مغزواعصاب بعد از نماز مغرب و عشا آماده ویزیت رایگان زائرین هستند.
مدیر داخلی امامزاده میرعلیبن الحسین(ع) لارستان افزود: دارالقرآن امامزاده میرعلی بن الحسین (ع) لارستان نیز با دو مربی قرآنی و با نصب مانیتورهای هوشمند و امکان نمایش مفاهیم قرآنی، فعالیت خود را در ساختمان جدید گسترش داده است.
انتهای پیام