کد خبر: 3768587
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۴
در دومین کافه محفل بیان شد

ضرورت معرفی تفاسیر قرآن به زبان ساده برای کودکان

گروه اقتصاد ــ دومین کافه‌ محفل با عنوان «دورهمی کسب و کارهای نوپای قرآنی» عصر امروز دهم آذرماه، از سوی مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی برپا و بر ضرورت معرفی تفاسیر قرآن به زبان ساده برای کودکان تأکید شد.

به گزارش ایکنا، در ابتدای این دورهمی، داوودی، ناشر قرآنی از مرکز طبع و نشر قرآن کریم گفت: من از طریق خبرگزاری ایکنا با این دورهمی آشنا شدم. بنده معتقدم تا زمانیکه مشکلات مدیریتی برطرف نشود فضا برای شکل گیری و موفقیت ایده‌های نو فراهم نخواهد شد.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران برای خود خط و رسمی در حوزه قرآنی دارد و ما هم علاقه‌مند به فعالیت در این حوزه هستیم.

مصطفی حسین‌پور، کارشناس مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی نیز در ادامه گفت: بنده دانشجوی دکترای مدیریت و علاقه‌مند به بحث تامین مالی استارت آپ‌ها و رویدادهایی از این دست هستم.

ضرورت معرفی تفاسیر قرآن به زبان ساده برای کودکان

وی در ادامه به معرفی مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی پرداخت و گفت: مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی، مرکزی تخصصی است که می‌خواهد در حوزه بازار جهان اسلام فعالیت کند. با توجه به وجود ۱/۸ میلیارد نفر مسلمان در جهان و ظرفیت‌هایی که در حوزه‌هایی از قبیل صنعت حلال، گردشگری حلال، تامین مالی اسلامی و... وجود دارد، تلاش ما بر این است که در این حوزه‌ها به جایگاه مناسبی دست پیدا کنیم.

کارشناس مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی گفت: ما مراکز مختلفی از جمله مرکز آموزش، استودیو مبین و چند مرکز دیگر و همچنین و مدیران توانمندی از جمله دکتر شوشتری و دکتر خاکی را دارا هستیم و هرکدام از اینها ظرفیت‌هایی هستند که میتوانند از عوامل موفقیت ما باشند. بنده علاقه‌مند به فعالیت و برگزاری رویداد در حوزه تامین مالی کسب و کارهای نوپا هستم و مایلم در این حوزه به فعالیتم ادامه دهم.

ضرورت معرفی تفاسیر قرآن به زبان ساده برای کودکان

در ادامه اسماعیلی، کارشناس آی تی گفت: من مدرس دانشگاه در حوزه آی تی در بخش امنیت هستم. همچنین قربانی، از دیگر شرکت‌کنندگان در این رویداد گفت: بنده کارآموز مرکز رشد هستم. تاکنون در چندین جشنواره شرکت کرده و مقام هم کسب کرده‌ام و به دلیل علاقه به حوزه کارآفرینی در این دورهمی حضور پیدا کرده‌ام.

وی ادامه داد: بسیاری از کسب و کارها در حوزه‌های مختلف از اپلیکیشن استفاده می‌کنند و ما هم می‌توانیم زیرساخت‌های آن را برای علاقه‌مندان فراهم کنیم.

اسماعیلی افزود: بین کودکان و افراد دارای سن بالاتر مرز زیادی وجود دارد. برای آنها رنگ و ملودی مهم است که شاید این موضوع برای بزرگترها مهم نباشد. در خارج از کشور بازی‌ها و اپلیکیشن‌هایی برای کودکان ایجاد شده است اما هنوز به خوبی نتوانسته قصص قرآنی را در قالب فیلم و بازی به کودکان عرضه کنیم.

کارشناس آی تی یادآور شد: می‌توان قصص قرآنی را به صورت ویژه در قالب گیم و نرم‌افزار برای دانش آموزان آماده کرد. از سوی دیگر ما با مرکز طبع و نشر قرآن در زمانیکه قلم‌های قرآنی تولید شده بود، فعالیت داشتیم اما باید در این حوزه برای نابینایان هم اقداماتی صورت گیرد و صوت آیه هم برای نابینایان پخش شود.

محمدیان، دانشجوی لیسانس مخابرات از دانشگاه شاهد گفت: از کودکی به کار قرآنی علاقه‌مند بودم و یک ایده هم برای حفظ قرآن دارم و به دلیل علاقه‌ای که داشتم در این دورهمی حضور پیدا کردم.

ضرورت معرفی تفاسیر قرآن به زبان ساده برای کودکان

خانم عمقی، دانشجوی ارشد رشته برق و کارمند شهرداری و عضو صندوق نوآوری اظهار کرد: از طریق رویداد طلوع برکت با کافه محفل آشنا شدم و در حوزه استارت آپ دارای سابقه و علاقه هستم. هرچند که موانعی هم در این زمینه وجود دارد اما در این حوزه نباید به دیگران تکیه کنیم.

خانم روشنایی، دانشجوی رشته شهرسازی گفت: قبلا استارت آپی با موضوع کسب و کارهای مذهبی راه اندازی کردم. فرزاد امیر نیز در ادامه عنوان کرد: بنده هم در ایران و هم خارج از کشور کار کرده ام و به چند زبان تسلط دارم. در جنبه‌های آموزشی کسب و کار علاقه‌مند به فعالیت هستم.

وی ادامه داد: بنده معتقدم ما باید افراد را آزاد بگذاریم که بتوانند زایش فکری داشته باشند چراکه این روشی است که در سایر کشورهای دنیا نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. ما اینجا نیستیم که چرخ را دوباره اختراع کنیم بلکه باید دستاویز محکمی برای گفت‌وگو در این محفل پیدا کنیم و چون در این حوزه کار نشده است بنایراین موقعیت خوبی برای فعالیت است.

امیر گفت: باید نیازهای بازار را در نظر بگیریم و نیازهای افراد مذهبی را هم در نظر بگیریم چراکه در حوزه مذهبی هم بازار وجود دارد و می‌توان سودآوری داشت.

ضرورت معرفی تفاسیر قرآن به زبان ساده برای کودکان

محمد فاضلی مطلق، کارشناسی ارشد زبان انگلیسی گفت: در حوزه ترجمه قرآن به انگلیسی علاقه‌مند فعالیت هستم و تاکنون کلاس‌هایی در این حوزه برگزار کرده‌ام چون ما شیعیان تاکنون در عرصه بین‌المللی و معرفی قرآن فعالیت چندانی نداشته‌ایم بنابراین باید تلاش کنیم قرآن را از مهجوریت بیرون بیاوریم و رفتار و عمل ما قرآنی باشد.

رضا ولی زاده، کارشناس فلسفه و فوق لیسانس شیعه شناسی نیز گفت: عمده کارهای من، پژوهشی و مخصوصا در زمینه برگزاری جلساتی در مورد نقد کتاب برای افزایش فروش کتاب بوده است. این اقدامات ما باعث افزایش فروش ناشران شد. این جلسات حدود شش مورد بود اما به دلیل برخی مشکلات ادامه پیدا نکرد.

امین قشونی، مدرس کارآفرینی در این دورهمی اظهار کرد: اکنون این دیدگاه وجود دارد که برای موفقیت کار مذهبی باید به دنبال حامی باشیم اما واقعیت این است که همان کار هم می تواند برای ما سودآوری داشته باشد.

وی گفت: همه ما این نقطه مشترک و دغدغه را داریم که در حوزه کارهای فرهنگی ضعف اطلاع رسانی وجود دارد و باید در این حوزه اقدامات جدی تری صورت گیرد.

قشونی تاکید کرد: ترویج فرهنگ ما در کشورهای دیگر اگر دارای بازار مناسبی نباشد میتوان در ابتدا با نابینایان شروع و کتابهایی به خط بریل برای آنها آماده و به زبان آنها هم ترجمه کنیم. در اینصورت می‌توانیم تعدادی از نابینایان جهان را جذب کرده و ترغیب بقیه را هم در پی داشته باشد. چراکه هدف قرار دادن تمام جامعه، نیازمند تبلیغات ک هزینه بسیاری است.

خانم شاکری، دکترای علوم قرآنی در ادامه گفت: مشغول تدریس در جهاد دانشگاهی هستم. همین امروز از همایش بانوان قرآن‌پژوه از مشهد آمدم و به دلیل علاقه‌ای که به این کافه محفل داشتم در اینجا حضور پیدا کردم.

وی ادامه داد: کار و حرفه بنده سخنرانی و تدریس است و بعضا مشاوره می‌دهم. دغدغه من، اصلاح و خروجی است و لذا چندان بر کارهای کلیشه ای تمرکز ندارم.

شاکری اظهار کرد: بسیار علاقه‌مند به حضور در این جلسات هستم و هرچند مشغله زیادی دارم اما به دلیل علاقه‌ای که دارم می‌توانم برای کودکان تولید محتوا کنم. در این راستا می‌توانیم تفسیر قرآن را با زبانی کودکانی و به نرمی به آنها آموزش دهیم تا راهی بزرگ جلوی پای آنها بگذاریم.

ضرورت معرفی تفاسیر قرآن به زبان ساده برای کودکان

وحید خضلی، مدیر استارت آپ فون چی نیز گفت: علت حضورم در اینجا این است که به شیعه و اسلام علاقه‌مند هستم و در ایوند مشاهده کردم که این رویداد در حوزه کارآفرینی برگزار می‌شود. رشته من مدیریت است و به شدت معتقدم دین جامعی داریم اما این دین با کیفیت در سایر کشورها به خوبی معرفی نشده است.

امامی، فوق لیسانس مدیریت آی تی بیان کرد: ما به صورت جمعی در یک گروه نرم افزاری با عنوان سافت دیر و گروهی با عنوان نوآوران پارسی به فعالیت می‌پردازیم و استارت آپ‌هایی در حوزه توریسم و وب دارا هستیم و امیدواریم که به برندهایی در حوزه گردشگری و سلامت معرفی کنیم.

در ادامه این نشست هرکدام از حضار به بیان کوتاهی از ایده ها و علایق خود پرداختند.
انتهای پیام

captcha