گروه اجتماعی ـ معاون اجتماعی پلیس فارس از استقرار پلیس در پیست اسكی سپیدان و همچنین برخورد با ناهنجاریهایی چون كشف حجاب، مزاحمت و غیره در این مكان خبر داد. 
به گزارش ایكنا از فارس، كاووس محمدی، معاون اجتماعی پلیس فارس امروز، 11 آذرماه گفت: با توجه به شروع فصل سرما و آغاز فعالیت پیست اسکی در شهرستان سپیدان، نیروی انتظامی با هرگونه ناهنجاری اخلاقی و اجتماعی برخورد میكند.
وی از حضور پلیس در ارتفاعات و مسیرهای منتهی به پیست اسكی در شهرستان سپیدان خبر داد و افزود: هدف از این اقدام پوشش انتظامی، برخورد با ناهنجاریهای اجتماعی و اخلاقی نظیر پد پوششی، كشف حجاب، مزاحمت، آلودگی صوتی، شرب خمر، مواد مخدر و دیگر جرائم در این ایام است.
محمدی بیان كرد: با توجه به برودت هوا و برف گیر شدن محورهای كوهستانی و همچنین بازگشایی پیست ایسكی، پلیس فارس به منظور خدمترسانی بهتر به شهروندان، نظارت بر رستورانها، غرفهها، هتلها و اماكن در این پیستها مستقر میشوند.
انتهای پیام