کد خبر: 3774100
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۱
آیت‌الله حسینی بوشهری:

کمیته امداد در تقویت امیدواری مردم موفق عمل کرده است

گروه اجتماعی ــ امام جمعه موقت قم گفت: امیدواری و دعای محرومان جامعه می‌تواند منجر به جلب رحمت الهی و موفقیت بیشتر کشور و کمیته امداد شود.

کمیته امداد در تقویت امیدواری مردم موفق عمل کرده استبه گزارش ایکنا ازقم، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری ظهر امروز 28 آذر در دیدار با سید پرویز فتاح رئیس کمیته امداد که در دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزارشد،با تاکید بر اهمیت ایجاد امیدواری در میان مردم از نگاه رهبری، بیان کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) توانسته در ایجاد و تقویت امیدواری در بین مردم موفق عمل کند که این امیدواری در جامعه باید مورد توجه جدی واقع شود زیرا موجب افزایش عنایت الهی است.
وی افزود: کمیته امداد نهادی مردمی است و این خصیصه را در دغدغه مندی مستمر نیروهای امداد برای حل مشکلات مردم،به خوبی می‌توان دید.
این عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن تقدیر از دستاوردها و خدمات کمیته امداد به نیازمندان و همچنین نگاه مثبت و امیدوار کارکنان این نهاد به آینده، تصریح کرد: اگرچه وضعیت اقتصادی کشور چندان رضایت بخش نیست اما امیدواری و دعای محرومان جامعه می تواند منجر به جلب رحمت الهی و موفقیت بیشتر کشور و این نهاد شود.
وی در پایان فعالیت نیروهای کمیته امداد را در راستای خدمت به نیازمندان و مستضعفان دانست و یان کرد: انشاالله با یاری خداوند کمیته امداد بتواند در آینده  دستاورد های بیشتری داشته باشد.
انتهای پیام
captcha