کد خبر: 3775177
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۷

مستند همراهان یزدی امام(ره) در نوفل‌لوشاتو تهیه می‌شود

گروه فرهنگی - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد از تهیه مستند همراهان یزدی امام خمینی(ره) در نوفل‌لوشاتو با عنوان «یاران یزدی» با لهجه یزدی خبر داد.

مستند همراهان یزدی امام (ره) در نوفل لوشاتو تهیه می‌شود

به گزارش ایکنا از یزد، مجید جوادیان‌زاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد 3 دی ماه در نشست شورای سیاستگذاری و راهبردی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: برنامه‌های ما در چند برنامه چهل گانه تدوین شده که از جمله آنها می‌توان به چهل جشن کتاب، جشن امضای باشگاه‌های کتابخوانی، تجلیل از چهل هنرمند، چهل نویسنده، چهل نمایشگاه نشر و کتاب نام برد.
وی ادامه داد: تهیه مستند یاران یزدی به عنوان برنامه شاخص دیگر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مد نظر است که از همراهان یزدی امام(ره) در نوفل لوشاتو و روایت به لهجه یزدی مستند تهیه می‌شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد بیان کرد: رونمایی از صوت‌ها و تصویرهایی که در آرشیو انقلاب اسلامی وجود دارد و همچنین عکس‌هایی که توسط عکاسان انقلاب تهیه شده است برنامه دیگر این اداره کل است.
وی با اشاره به اینکه امسال تمامی برنامه‌ها و رویدادهای فجر را با برش استانی همراه کرده‌ایم بیان کرد: نمایشگاه کتاب امسال به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی در سطح کشور است که ما نیز در استان با رویکرد چهلمین سالگرد انقلاب برنامه های خود را داریم.

انتهای پیام

captcha