کد خبر: 3776511
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۲
آيت‌الله كلانتری اظهار كرد:‌

حماسه ۹ دی؛ نقطه عطف تاریخ انقلاب اسلامی/ مراقب فتنه‌های آینده باشیم

حماسه ۹ دی؛ نقطه عطف تاریخ انقلاب اسلامی/ مراقب فتنه‌های آینده باشیم گروه سیاست و اقتصاد ـ نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری ضمن گرامیداشت فرا رسیدن سالروز حماسه ۹ دی، این حماسه را نقطه عطف تاریخ انقلاب اسلامی ایران دانست.

آیت‌الله علی‌اكبر كلانتری، نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، با بیان اینكه حماسه 9 دی نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است، گفت: این حماسه دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است از جمله اینكه در این رخداد مشاهده می‌كنیم بدنه مردم و اقشار مختلف در امر بصیرت از برخی خواص جلوتر و دقیقتر بودند و به موقع به میدان آمدند.
وی افزود: حماسه 9 دی دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است كه لازم است بسیار كارشناسانه و محققانه ابعاد مختلف این حماسه بررسی شود.
آیت‌الله كلانتری اظهار كرد:‌ عوامل شكل‌گیری فتنه 88، نقش دشمنان خارجی و داخلی در رخداد این قضیه و نقش و جایگاه ولایت امر در روشنگری مردم باید در این زمینه مورد بررسی قرار گیرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تأكید بر اینكه باید از تجربیات و واقعیات فتنه 88 برای جلوگیری از فتنه‌هایی كه ممكن است در آینده رخ دهد، درس عبرت بگیریم، گفت: به نظر می‌آید دشمنان همچنان مترصد هستند كه برای انقلاب اسلامی ما مشكلاتی ایجاد كنند و حركات ایذایی داشته باشند.
وی بیان كرد: اگرچه انقلاب اسلامی با گذشت 40 سال به مرحله بلوغ، رشد و كمال رسیده است و انصافاً از استحكام بالایی برخوردار است و دشمنان ما رو به افول هستند اما عقل و شرع ایجاب می‌كند كه از فتنه 88 عبرت بگیریم.
آیت‌الله كلانتری تأكید كرد: باید با كمال قدرت و بصیرت از فتنه‌های آینده از جمله فتنه‌ای كه برای سال 98 احتمال داده می‌شود، رخ دهد، با قدرت و صلابت جلوگیری و ممانعت به عمل آوریم.
انتهای پیام

captcha