
به گزارش ایکنا از البرز، به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز در این بیانیه آمده است که مردم ولایتمدار و بصیر استان البرز یک بار دیگر در بهار چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی و نهمین سال بصیرت در حمایت از آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی و ولی فقیه حضرت آیت العظمی امام خامنهای(مدظله العالی) به زیباترین و باشکوهترین شکل ممکن در سراسر استان حضور یافتند.
بیانیه میافزاید: این مردم سخن تاریخی رهبر معظم انقلاب اسلامی را ثابت کردند که فرمودند : «این حرکت یک حرکت خودجوش بود، این خیلی معنا دارد، این نشانه این است که این مردم بیدارند، هوشیارند.»
9 دی نماد ارادت مردم عاشورایی ایران به امامت، منشور هدایت و سرلوحه بیداری نسلهای آینده است که با نگاه به آزمون بصیرت و بیعت عاشقانه پدران و مادرانشان در تلالؤ نورانیت حضور بیدریغ و عزمی راسخ، چشمان فتنه را در این روز بزرگ کور کردند و به تمامی فتنه گران داخلی و توطئهگران خارجی فهماندند که همیشه بیدار و در صحنهاند و پاسدار واقعی میراث گران سنگ بنیانگذار جمهوری اسلامی هستند.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز از حضور با بصیرت، انقلابی و پرشکوه اقشار مختلف مردم استان البرز به ویژه امام جمعه کرج، استاندار البرز، فرماندار ویژه شهرستان کرج، فرماندهان نظامی و انتظامی ،اعضای شورای شهر کرج ، مدیران کل، روحانیون، اصحاب رسانه ، اصناف و بازاریان، جوانان و نوجوانان و همه شرکت کنندگان با بصیرت در نهمین سالروز بزرگداشت حماسه نهم دی تقدیر و تشکر کرده، تداوم نهضت شکوهمند انقلاب اسلامی که یادگار ارزشمند امام راحل و شهدای گرانقدر بوده را تا اتصال به انقلاب منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر(عج) از خداوند قادر و متعال خواهان است.
انتهای پیام