کد خبر: 3778647
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۸
در طی 3 سال انجام گرفت؛

بهره‌مندی بیش از 3 هزار نفر از دوره‌های مهد قرآن آبادان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ سه هزار و 100 قرآن‌آموز طی سال‌های 1395 تا 1397 تحت آموزش‌های مهد قرآن آبادان قرار گرفتند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مؤسسه مهد قرآن، فاطمه فوارق، مدیر کانون مهد قرآن آبادان از تحت آموزش قرار گرفتن سه هزار و 100 قرآن‌آموز طی سال‌های 1395 تا 1397 در این مرکز خبر داد.

وی با اشاره به اجرای دوره‌های آموزشی ـ تربیتی در حوزه قرآن و عترت تصریح کرد: با تشکیل 270 کلاس برای رده‌های سنی نونهالان، نوجوانان و بزرگسالان در رشته‌های حفظ، مفاهیم، تفسیر، روخوانی و تجوید (مقدماتی و تخصصی) دوره‌های تربیت مربی قرآن کودک موفق شدیم تا سه هزار و 100 نفر را تحت آموزش قرار دهیم.

مدیر مهد قرآن شهرستان آبادان بیان کرد: آموزش و برگزاری مسابقه از کتاب نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، محافل انس با قرآن، همایش رهپویان حضرت زینب(س) و جلسه هم‌اندیشی با قرآن‌آموزان از دیگر برنامه‌های فرهنگی و آموزشی مهد قرآن است.

وی افزود: کانون مهد قرآن شهید مطهری شهرستان آبادان در سال 1376 فعالیت خود را آغاز کرد و طی 21 سال بیش از 10 هزار نفر تحت آموزش جامع قرآن قرار گرفته است.

فاطمه فوارق ضمن قدردانی از کمک‌های خیرین و نیکوکاران قرآنی در طول سال‌های فعالیت مهد قرآن آبادان به ضرورت حضور خیرین را در حمایت از امر آموزش قرآن‌آموزان، تصریح کرد: خیرین می‌توانند برای افرادی که می‌خواهند قرآن را حفظ کنند سهیم شوند که رشد و شکوفایی هر حافظ قرآن قطعاً ثوابی برای فرد خیّر است.

یادآور می‌شود، مهد قرآن شهرستان آبادان در خیابان طالقانی، خیابان جامی قرار دارد.

انتهای پیام

captcha