کد خبر: 3782649
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۲

شیعیان پاکستان در سوگ ایام فاطمیه

گروه بین‌الملل ـ مراسم عزاداری و سوگواری ایام فاطمیه در حسینیه‌ها، مساجد و حوزه‌های علمیه شهر «کویته» پاکستان آغاز شده است.

شیعیان پاکستان در سوگ ایام فاطمیه

شیعیان پاکستان در سوگ ایام فاطمیهبه گزارش ایکنا از پاکستان؛ این مراسم هم‌زمان با ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) با حضور ارادتمندان و شیفتگان آن حضرت برگزار می‌شود و با سینه‌زنی، مداحی و سخنرانی همراه است.

به همین مناسبت حسینیه «سیدآباد» کویته از شب گذشته(29 دی) میزبان مراسم عزاداری بود و این مراسم تا سه شب ادامه خواهد داشت.

مراسم سیدآباد هر شب ساعت 21 به وقت محلی آغاز می‌شود و با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین «غلام حسنین وجدانی»، امام جمعه کویته همراه است.

علاوه بر مساجد اصلی شهر کویته، مراسم سوگواری ایام فاطمیه در مدارس و مراکز اسلامی نیز آغاز و پرچم‌های عزاداری ویژه ایام فاطمیه در کوچه‌ها و خیابان‌های این شهر نصب شده است.

انتهای پیام

خبرنگار:
زهرا نوکانی
captcha