کد خبر: 3784611
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۶

افتتاح 19 پروژه در دهه فجر در میبد/اشتغالزایی 370 نفر

افتتاح 19 پروژه در دهه فجر در میبد/اشتغالزایی 370 نفر گروه اجتماعی- فرماندار میبد از افتتاح 19 طرح صنعتی و عمرانی با اعتباری بالغ بر 273 میلیارد تومان در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: با افتتاح این پروژه‌ها برای بالغ بر ۳۷۰ نفر اشتغالزایی می‌شود.

به گزارش ایکنا از یزد، حسین فلاح، فرماندار شهرستان میبد ظهر امروز در نشست خبری فرمانداران استان به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از افتتاح 19 پروژه شاخص در دهه فجر در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: این تعداد پروژه با 103 میلیارد تومان اعتبار عمرانی و 170 میلیارد تومان هزینه بخش خصوصی افتتاح و برای بالغ بر 370 نفر اشتغالزایی می‌شود.
فرماندار میبد در مورد اقدامات انجام شده در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری این شهرستان ادامه داد: در بخش میراث فرهنگی 4 میلیارد تومان هزینه شده و با توجه به اینکه این شهرستان ظرفیت های بسیاری دارد بعد از ثبت جهانی یزد، بافت تاریخی میبد در اولویت بعدی قرار دارد.
فلاح ادامه داد: وجود 24 آسیاب، فعالیت 14 واحد بومگردی در میبد، ثبت جهانی زیلو، مرمت تک بناها، احداث هتل پنج ستاره را از دیگر اقدامات در حوزه گردشگری برشمرد که باعث شده چشم انداز خوبی برای گردشگری شهرستان ترسیم شود.
وی با بیان این که میبد کمترین سرانه مصرف آب در استان را دارد گفت: زمینه اشتغال حدود 17 هزار نفر به واسطه استقرار واحدهای کاشی و سرامیک در میبد ایجاد شده است.
فرماندار میبد تصریح کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی 11 مرکز آموزش عالی و دو مرکز حوزه علمیه در شهرستان میبد مشغول به فعالیت هستند و حدود 20 هزار دانش‌ آموز و 6 هزار و 500 دانشجو در رشته‌های مختلف مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام

captcha