به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی گروه نمایشی «زمان در حبس قصر» میلاد جباری مولانا، طراح و کارگردان این نمایش گفت: قصد داریم نخستین موزه زنده ایران را با اجرای نمایش «زمان در حبس قصر» و با موضوع انقلاب اسلامی و رنجهایی که زندانیان سیاسی در بند رژیم طاغوت در این مکان متحمل شدند، اجرا کنیم.
وی ادامه داد: جای خرسندی است که حاصل تلاشهای ما در بخش چهلسالگی جشنواره «تئاتر فجر» نیز پذیرفته و مورد پسند ستاد دبیرخانه جشنواره واقع شده است.
این کارگردان تئاتر درباره این نمایش گفت: اجرای این نمایش به صورت تئاتر کاربردی در قالب دیگرگونه اجرایی در بخش چهلسالگی انقلاب این دوره از جشنواره «تئاتر فجر» سه اجرا خواهد داشت و از 20 بهمنماه نیز به مدت یکماه در باغ موزه قصر واقع در خیابان شریعتی، خیابان پلیس با اجرای عمومی میزبان علاقهمندان خواهد بود.
جباری مولانا در پایان گفت: با توجه به وقوع نمایش در محل زندان قدیم قصر و باغ موزه قصر فعلی و ایجاد حس واقعی، رده سنی بالای دوازده سال، مخاطبان این نمایش خواهند بود.
انتهای پیام