کد خبر: 3789003
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۰

حضور در صحنه و مبارزه با دشمنان دین خدا عبادت است

حضور در صحنه و مبارزه با دشمنان دین خدا عبادت است گروه اجتماعی ـ فرمانده سپاه ناحیه بقیةالله(عج) شیراز با یادآوری آیاتی از قرآن كریم و اهمیت حضور در راهپیمایی 22 بهمن گفت: خداوند در آیات قرآن مسلمانان را به كارگروهی علیه دشمنان دعوت می‌كند و این حضور و عبادت است.

به گزارش ایكنا از فارس، مجید علیپور، فرمانده سپاه ناحیه بقیةالله(عج) شیراز امروز، 21 بهمن‌ماه در یادواره شهدای روستای تفهیان گفت: دشمن با تمام توان خویش تلاش کرد تا انقلاب به عمر به 40 سالگی خود نرسد چون این انقلاب خاری در چشم استکبار و همدستانش است.
وی به اهمیت حضور در مراسم‌های انقلاب و خصوصاً راهپیمائی 22 بهمن اشاره کرد و افزود: اگر امروز جشن 40 سالگی انقلاب در هر مراسم و محافل برگزار می‌كنیم، باید بدانیم كه این کار کمتر از عبادت و نماز و عزاداری نیست چون دشمنان عصبانی هستند و خداوند در قرآن سوره توبه آیه 120مسلمین را به کار گروهی و تجمع علیه دشمنان دعوت می‌كند و این حضور عبادت است.
علیپور اظهار كرد: امروز تمام سرمایه‌گذاری دشمن بر روی مردم است و می‌خواهد تلاش کند با قدرت رسانه و تحریم و فشار و از درون و با نفوذ دادن عناصر بیگانه و وابسته به داخل كشور، مردم را ناراضی كرده و آنان را از این انقلاب ناامید و خسته كند.
فرمانده سپاه ناحیه بقیةالله(عج) شیراز در ادامه یاد شهدا را گرامی داشت و گفت: شهدا جان خودشان را دادند تا امنیت و آرامش در این كشور حاكم باشد و همه وظیفه داریم قدردان خون شهدا باشیم و راه شهدا را ادامه دهیم و امروز ادامه دهنده راه شهدا همانند دوران دفاع مقدس حضور در جبهه‌های جنگ و جنگ نظامی نیست بلكه باید با انگیزه، امید و اعتقاد و خودباوری در برابر دشمن ایستادگی كنیم.
وی با تأكید بر اینكه ادامه دادن راه شهدا نیازمند شناخت آن‌ها دارد، گفت:و برای اینکه راه شهدا را ادامه دهیم باید اهداف دشمنان را بشناسیم و برای مقابله با آن‌ها برنامه داشته باشیم چرا که شهدا دشمنان را خوب شناختند و به موقع عمل كردند و امروز نیز تداوم راه شهدا با بصیرت، پیروی از ولایت و مقاومت در برابر دشمنان میسر است.
علیپور تأكید كرد: به یاری خدا از این پیچ تاریخی نیز عبور خواهیم کرد و وعده‌های حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری محقق خواهد شد و مهم در راه انقلاب ماندن در راه ولایت است.
وی افزود: امروز مهم‌ترین راهبرد دشمن ناامید کردن مردم است و ناامیدی باعث نارضایتی شده و نارضایتی هم باعث اغتشاش خواهد شد و باید آگاه باشیم فریب دشمنان اسلام را نخوریم و دچار غفلت‌زدگی در راه انقلاب نشویم.
علیپور با بیان اینكه راه حل برون رفت از مشکلات کنونی تفکر انقلابی است، گفت: در همین راستا اقتصاد مقاومتی راه‌حل برون رفت از مشکلات اقتصادی است.
یادآور می‌شود، در این مراسم یادگار هشت سال دفاع مقدس حاج اکبر آرام با روایتگری از شهید بی سر حاج شیر علی سلطانی حاضرین را به فیض رسانید و در انتها با اهدای هدیه از خانواده معظم شهدا تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام

captcha