گروه اجتماعی ــ دانشآموزان یکی از مدارس پسرانه روستای ظفرآباد شهرستان شیراز، برای کمک به ساخت بیمارستان سرطان جنوب کشور، با هم پیمان بستند. 
به گزارش ایكنا از فارس، محمدرضا عالیمنش، معاون محمع خیرین تأمین سلامت استان فارس امروز، 7 اسفندماه در جمع خبرنگاران گفت: روستای ظفرآباد، از مناطق کمتر برخوردار شهرستان شیراز به شمار میرود اما این موضوع مانع از نیک اندیشی مردمانش نیست.
وی ادامه داد: دانشآموزان یک مدرسه پسرانه واقع در روستای ظفرآباد هم علیرغم آنکه به لحاظ مالی بضاعت زیادی ندارند، 15 میلیون و 500 هزار ریال برای کمک به ساخت بیمارستان سرطان جنوب کشور در شیراز کمک کردند.
عالیمنش با بیان اینکه دفتر مجمع خیرین تامین سلامت، فعالیت گستردهای برای تجمیع کمکهای خیرین انجام داده است، گفت: تاکنون مسعود مطیعالله، مریم تفرج نوروز، عبدالحسین غلامی، سیدعلیمحمد حجتی، نصرالله اردبیلی، لطافت هنرآسا، گوهر باستان حقیقی، قاسم زارع و پوران دختبهروزی، با اهداء ملک یا کمک مالی در این مسیر همراهی کردهاند.
وی یادآور شد: با توجه به کمکهای مردم و همراهی مداوم خیران، کار ساخت اسکلت بلوک یک پروژه بیمارستان سرطان جنوب کشور، به اتمام رسیده و بلوک دوم هم تا هفتاد درصد مرحله اسکلت پیشروی دارد اما بلوک سوم هنوز در مرحله فوندانسیون است.
انتهای پیام