کد خبر: 3803449
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۹

محموله کمک‌های مردمی سیستان‌وبلوچستان به لرستان ارسال شد

گروه اجتماعی ــ دومین محموله کمک‌های مردم نیک‌اندیش استان سیستان و بلوچستان به هموطنان سیل‌زده لرستان صبح امروز به این منطقه ارسال شد.

محموله کمک‌های مردمی سیستان‌وبلوچستان به لرستان ارسال شد

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، دومین محموله کمک‌های مردم نیک‌اندیش استان سیستان و بلوچستان به هموطنان سیل‌زده لرستان صبح امروز به این منطقه ارسال شد.
سیدمهدی عبادی، مدیرکل کمیته امداد استان در این خصوص بیان کرد: با برنامه‌ریزی دقیق در مرحله دوم با کمک امدادگران این نهاد کمک‌های مردمی شامل پتو، مواد خوراکی، کنسروجات، کفش و سایر اقلام مورد نیار به استان لرستان ارسال شد.
وی افزود: از روزهای آغازین سیل و آب‌گرفتگی در استان‌های شمالی کشور ستاد جمع آوری کمک‌های مردمی تشکیل شد و تاکنون کمک‌های مردمی به صورت کالا و وجه نقد به هموطنان سیل‌زده ارسال شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان ادامه داد: تاکنون شش کامیون کمک‌های مردمی استان سیستان و بلوچستان برای هموطنان سیل‌زده ارسال شده که محموله اول و دوم به مناطق سیل‌زده استان گلستان و لرستان ارسال شده است.
وی بیان کرد: کمیته امداد و هلال احمر دو مرجع جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای مردم سیل‌زده و آسیب‌دیده هستند؛ همچنین برای اطمینان از رسیدن کالا و کمک های نقدی به این مناطق پایگاه‌های مساجد برای دریافت کالا آماده هستند.
عبادی در خصوص راه‌های کمک نقدی به سیل‌زدگان اظهار کرد: علاقه‌مندان می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره کارت ۰۱۰۷۰۷۳۴۳۴۰۰۶ واریز کرده و یا با نصب اپلیکیشن سنا و سکه و پرداخت از قسمت نیکوکاری کمیته امداد امام‌(ره) برای کمک به سیل‌زدگان مشارکت کنند.

انتهای پیام

captcha