کد خبر: 3804002
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۰

ارسال ۲۸ دستگاه کامیون اقلام مورد نیاز برای سیل‌زدگان خوزستان از اصفهان

گروه اجتماعی ــ ۲۸ دستگاه کامیون اقلام مورد نیاز از کمیته امداد استان به ارزش ۶۰ میلیارد ریال و ۱۲ دستگاه کامیون دیگر از خیرین به ارزش ۱۲ میلیارد ریال از طرف مردم استان اصفهان برای سیل زدگان استان خوزستان ارسال شد.

ارسال  ۲۸ دستگاه کامیون اقلام مورد نیاز برای سیل زدگان خوزستان از اصفهان

به گزارش ایکنا از اصفهان، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، عباس رضایی در مراسم اعزام کمک‌های مردم اصفهان به استان سیل زده خوزستان اظهار کرد: با توجه به حرکت‌های خودجوش مردم نوعدوست اصفهان در کمک‌رسانی به سیل زدگان جمع‌بندی آمار و ارقام از میزان کمک‌های مردمی مشکل خواهد بود.
استاندار اصفهان با اشاره به اعزام ۲۸ دستگاه کامیون از اقلام مورد نیاز که توسط کمیته امداد امام خمینی(ره) در شهرستان‌های استان جمع آوری شده است، افزود: ارزش ریالی این اجناس حدود ۶ میلیارد تومان است و محموله دیگری نیز شامل ۱۲ کامیون از اجناس مورد نیاز به ارزش ریالی یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان نیز که از سوی خیرین استان جمع آوری شده به منظقه ی خوزستان ارسال خواهد شد.
رضایی با اشاره به اعزام نیروهای مختلف برای کمک به مردم سیل زده، گفت: طبق گزارشات استان اصفهان از نظر میزان کمک‌های نقدی در رتبه اول و از نظر میزان کمک‌های غیر نقدی به سیل زدگان در رتبه دوم قرار دارد و با کمک‌های امروز آمار کمک‌های مردمی بالاتر خواهد رفت.
استاندار اصفهان با بیان اینکه مردم اصفهان، هیأت مذهبی، مساجد، خیریه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد همواره در تمامی صحنه‌های پیشگام و پیشقدم بوده‌اند، افزود: این مردم متدین و انقلابی در دفاع مقدس ۲۳ هزار شهید را برای دفاع از این مرز و بوم تقدیم انقلاب نموده‌اند و سپس در بازسازی مناطق جنگی پیش قدم بوده‌اند و امروز هم در کمک به سیل زدگان پیشگام هستند و قطعاً مردم اصفهان با بازسازی مناطق سیل زده هم نوعدوستی، مهربانی و اظهار محبت خود را به منصه ظهور خواهند رساند.
انتهای پیام

captcha