کد خبر: 3810147
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۲

محافل انس با قرآن سپاه فجر در ایام رمضان آغاز شد + تشریح برنامه‌ها

محافل انس با قرآن سپاه فجر در ایام رمضان آغاز شد + تشریح برنامه‌ها گروه فعالیت‌های قرآنی ـ همزمان با فرا رسیدن ماه مبارك رمضان، نخستین محفل انس با قرآن سپاه فجر فارس با حضور گسترده كاركنان كادر و وظیفه این نیرو در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شد.

به گزارش ایكنا از فارس، نخستین محفل انس با قرآن سپاه فجر فارس، به‌مناسبت فرا رسیدن ماه مبارك رمضان صبح امروز، 19 اردیبهشت‌ماه با حضور كاركنان كادر و وظیفه سپاه فجر در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شد.
جلال یارمحمدی، معاون تبلیغات و روابط عمومی سپاه فجر فارس در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایكنا گفت: از آنجا كه قرآن كریم، كتاب و منشور مسلمانان است و انقلاب اسلامی نیز نشئت گرفته از آموز‌‌ه‌های این كتاب الهی است، توجه به قرآن و انس و الفت با آیات الهی همواره مدنظر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و به تبع آن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار دارد.
وی تأكید كرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نیروی مدافع حریم انقلاب و اسلام همواره توجه به فعالیت‌های قرآنی را در رأس فعالیت‌های نظامی، فرهنگی، اجتماعی و غیره خود قرار داده است به طوری كه برپایی محافل و جلسات و كلاس‌های آموزشی قرآن جزو لاینفك فعالیت‌های این نیرو محسوب می‌شود.
یارمحمدی با اشاره به برپایی محافل انس با قرآن در ایام ماه مبارك رمضان گفت: طی چند سال گذشته در ایام ماه مبارك رمضان كه ایام بهار قرآن كریم است، محافل انس با قرآن با حضور تمام نیروها و رده‌های مختلف سپاه استان فارس در روزهای پنج‌شنبه هر هفته این ماه مبارك رمضان در شیراز برگزار می‌شود.
معاون تبلیغات و روابط عمومی سپاه فجر فارس با یادآوری اینكه محافل نورانی از ساعت 7:30 در بارگاه امامزادگان واجب‌التكریم شیراز آغاز می‌شوند، گفت: در این محافل نورانی همچنین سخنرانی‌های مذهبی با حضور علما و اساتید حوزه و دانشگاه نیز برگزار می‌شود.
وی اظهار كرد: در این محافل نورانی یكی از قاریان برتر فارس تلاوت مجلسی خواهد داشت و سپس گروه تواشیح شهید شیرعلی سلطانی به سخنرانی پرداخته و پایان‌بخش آن نیز سخنرانی علماست كه در نخستین محفل سیدرضا نجیبی به تلاوت آیات وحی پرداخت و سپس آیت‌الله سیدشرف‌الدین ملك‌حسینی، نماینده رهبر معظم انقلاب در استان كهگیلویه و بویراحمد سخنرانی كرد.
یارمحمدی به تشریح برنامه‌های محافل انس با قرآن در هفته‌های آینده پرداخت و گفت: در پنج‌شنبه دوم ماه مبارك رمضان نیز محفل انس با قرآن سپاه در بارگاه ملكوتی حضرت سیدعلاءالدین حسین(ع) شیراز با سخنرانی آیت‌الله دژكام، نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز برگزار می‌شود.
معاون تبلیغات و روابط عمومی سپاه فجر فارس ادامه داد: جلسه سوم نیز در حرم علی‌بن حمزه(ع) با سخنرانی آیت‌الله كلانتری، نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری و رئیس جامعه اساتید حوزه‌های علمیه فارس برگزار خواهد شد.
وی گفت: آخرین جلسه نیز در سالن پیامبر اعظم(ص) سپاه فجر با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین حدائق، مدیرعامل بنیاد مهدی موعود(عج) فارس یا حجت‌الاسلام والمسلمین رضوی اردكانی، امام جمعه موقت شیراز‌ برگزار می‌شود.
انتهای پیام

captcha