کد خبر: 3813056
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۴

‌محفل انس با قرآن ‌در ساوه برگزار شد

‌محفل انس با قرآن ‌در ساوه برگزار شد گروه فعالیت‌های قرآنی ــ محفل انس با قرآن کریم به مناسبت ماه مبارک رمضان با حضور قاری بین‌المللی ‌محمد‌رضا پورزگری و با استقبال پرشور جوانان و نوجوانان در ‌مسجد مسلم‌بن‌عقیل ساوه برگزار شد.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، محفل انس با قرآن کریم به مناسبت ماه مبارک رمضان با حضور قاری بین‌المللی ‌محمد‌رضا پورزگری و با استقبال پرشور جوانان و نوجوانان شامگاه 29 اردیبهشت‌ماه در مسجد مسلم‌بن‌عقیل ساوه برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی، امام جمعه ساوه ضمن تقدیر و تشکر از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و برگزار‌کننده محفل انس با قرآن ابراز داشت: برگزاری محافل انس با قرآن به عنوان سدّی ‌مقابل تهاجم فرهنگی دشمنان است و اگر بخواهیم ‌مقابل تهاجم فرهنگی دشمنان ایستادگی کنیم نیاز است در رویدادهای دینی و مذهبی برنامه داشته باشیم و مسئولان باید در این زمینه اهتمام جدی کنند.
وی افزود: جوانان با تصویر گرفتن از این‌گونه محافل در قالب کلیپ‌های کوتاه می‌بایست در فضای مجازی فعالیت کرده و آن را منتشر کنند.
حسینی تصریح کرد: ماه رمضان ماه نزول کتاب‌های آسمانی ادیان الهی است و در شب‌های قدر، قرآن کامل‌ترین آنها به پیامبرگرامی اسلام نازل شد، ثواب تلاوت یک آیه از قرآن در ماه مبارک رمضان برابر با ختم کل قرآن کریم می‌باشد و خواندن قرآن کریم مقدمه‌ای است برای فهم مفاهیم و معارف قرآن که برای همه ابعاد زندگی انسان برنامه دارد.
قرائت قرآن از سوی یکی از قاریان شهرستانی و ‌محمد‌رضا پورزرگری از قاریان بین‌المللی از دیگر برنامه‌های این محفل بود.
انتهای پیام

captcha