کد خبر: 3815643
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۴
فرماندار یزد تاکید کرد:

بستر لازم برای حضور حداکثری در راهپیمایی روز قدس فراهم شود

گروه سیاسی- سيدمحمد رستگاری گفت: با توجه به گرمی هوا و ماه مبارک رمضان لازم است برنامه‌ریزی‌ها به شکلی باشد که بستر لازم برای تسهیل حضور مردم در راهپیمایی روز قدس فراهم شود.

بستر لازم برای حضور حداکثری در راهپیمایی روز قدس فراهم شودبه گزارش ایکنا از یزد، سیدمحمد رستگاری، فرماندار یزد صبح امروز، 8 خردادماه در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی راهپیمایی روز جهانی قدس شهرستان يزد ضمن تقدیر و تشکر از نقطه‌نظرها و پیش‌بینی‌های صورت‌ گرفته برای اجرای برنامه‌های مورد نظر، هدف نهایی راهپیمایی روز قدس را تقویت وحدت، یکدلی، دفاع از آرمان مردم مستضعف فلسطین و رساندن این پیام به ملل سراسر جهان دانست.
فرماندار يزد با تاكيد بر هر چه باشکوهتر برگزار شدن برنامه راهپیمایی روز قدس و مراسم گرامیداشت سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) گفت: با توجه به انتظارات و تفکیک وظایفی که صورت‌ گرفته، انتظار می‌رود همه دستگاه‌ها كليه ظرفيت‌های موجود را به‌كار گرفته و وظایف تعیین شده را به نحو مطلوبی اجرا نمایند تا ان‌شاءالله برنامه‌های مورد نظر به نحو احسن و باشكوهی برگزار شود.
رستگاری در خصوص ضرورت فراهم نمودن رفاه حال شهروندان شرکت کننده در راهپیمایی افزود: با توجه به گرمی هوا و اين موضوع كه عزيزان شركت كننده در راهپيمايی روزه‌دار هستند، لازم است برنامه‌ریزی‌ها به شکلی باشد که بستر لازم برای تسهیل حضور مردم عزيز فراهم شود.
وی همچنين بر لزوم بررسی نقاط قوت و ضعف برنامه‌های اجرایی روز قدس سنوات گذشته، تلاش برای برگزاری باشکوه مراسم گرامیداشت سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، مدیریت احسن برنامه‌های مورد نظر در طول مسیر راهپیمایی مانند جایگاه و افراد شعاردهنده، حفظ امنیت، هدایت و ایجاد نظم بین راهپیمایان، فراخوان‌های عمومی برای حضور حداکثری مردم و تسهیل ایاب و ذهاب شهروندان بویژه جانبازان، سالمندان و معلولین تأکید کرد.
محمدعلی جعفری، معاون سياسی، امنيتی و اجتماعی فرمانداری يزد نیز در این جلسه بيان کرد: برگزاری باشکوه راهپیمایی‌ در سال جاری به دلیل ملاحظات جهانی، حضور نظامی آمریکا در خلیج فارس و تشدید تحریم‌ها از حساسیت و اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
جعفری افزود: نظر به اینکه مهمترین عامل تعيين كننده در پیروزی انقلاب اسلامی و طی‌نمودن گردنه‌های حساس در چهل سال گذشته، وحدت و حضور گسترده مردم در صحنه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی بوده، باید رویکرد مجریان برنامه‌ها به سمت‌وسوی تقویت وحدت، انسجام و حضور حداکثری اقشار مختلف مردم در برنامه‌های پیش‌رو باشد.
یادآور می‌شود راهپيمایی روز قدس همزمان با سراسر كشور روز جمعه، 10 خردادماه ساعت 11صبح برگزار و مسير راهپيمايی ميدان شهيد بهشتی، خيابان امام خمينی(ره)، چهارراه شهداء، خيابان قيام، مسجد ملا اسماعيل خواهد بود.

انتهای پیام

captcha