کد خبر: 3822956
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۷

تحریم رهبر معظم انقلاب؛ اوج رذالت آمریکایی‌ها

گروه سیاست و اقتصاد - نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی، تحریم رهبر معظم انقلاب از سوی دولت آمریکا را اوج جهالت و رذالت دشمنان کشورمان دانست.

تحریم رهبر معظم انقلاب؛ اوج رذالت آمریکاییها

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، امروز، هفتم تیرماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز، با تببین لایه‌های پنهان تحریم‌های جدید آمریکا علیه برخی از فرماندهان سپاه و رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: ساده‌زیستی ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای بر همگان ثابت شده است و تحریم ایشان اقدامی جاهلانه و به دور از هر منطقی هست.

وی ادامه داد: آمریکا پیش از این از نیروی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌عنوان گروهی تروریستی یاد کرده و آن‌ها را تحریم کرده بود، حال چه معنایی دارد مجدد فرماندهان این نیرو را در فهرست تحریم‌های خود قرار دهد!؟

حجت‌الاسلام آل‌هاشم، در ادامه با اشاره به اعلام آمریکا مبنی بر تحریم وزیر خارجه کشورمان گفت: حماقت آمریکا در تحریم آقای ظریف این نکته را روشن می‌کند که ادعای ایالات متحده برای مذاکره فقط فریب افکار عمومی است و تحریم وزیر خارجه ایران به معنی تحریم هر گونه مذاکره است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی در ادامه با اشاره به دیدار و گفت‌وگوی امروز ترامپ و وزیرخارجه فرانسه با موضوع ایران گفت: آمریکا و فرانسه بنا دارند در این دیدار بخشی از تحریم‌ها را بردارند تا باب مذاکره باز شود.

حجت‌الاسلام آل‌هاشم افزود: مردم پیروزی از آن شماست و اگر مقاومت کنیم و براساس فرامین رهبر معظم انقلاب حرکت کنیم نقشه‌های آمریکا و ایادی استکبار شکست خواهد خورد.

امام جمعه تبریز در ادامه به آغاز هفته حقوق بشر آمریکایی اشاره کرد و گفت: سال‌ها پیش آمریکا گزارشی ارائه کرد که در این گزارش اتهامات بسیاری علیه ایران آورد که پس از اعلام گزارش رهبر بزرگوار حضرت امام خامنه‌ای در یک سخنرانی، سخنان مهم بیان کرده و واکنش نشان دادند.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب در این سخنان به صراحت فرمودند که هر فرد دیگری در مورد حقوق بشر حرف بزند دیگر آمریکا نباید در مورد حقوق بشر حرف بزند؛ چراکه آن‌ها حرف می‌زنند ولی عمل نمی‌کنند و دولت آمریکا بزرگترین ناقض حقوق بشر است.

امام جمعه تبریز با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال ۹۸ تصریح کرد: با وجود تردیدافکنی دشمن، شاهد انتخابات پرشکوه مجلس در اواخر سال جاری خواهیم بود و البته مردم نیز باید حواس خود را جمع کنند و انتخاب‌‌های احسن داشته باشند و افرادی با معیار صحیح، پایبند به نظام اسلامی و تابع منویات مقام معظم رهبری و امام راحل انتخاب کنند.

وی با تاکید به اینکه قطعاً افراد مورد تایید شورای نگهبان مورد تایید و احترام مردم هم هستند، افزود: بنده تصمیم دارم تا موعد برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی هر هفته یک شاخص مهم انتخاب نمایندگان مجلس را بیان کنم تا بدانیم چه کسانی را باید انتخاب کرد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی در خطبه اول نماز جمعه این هفته تبریز با اشاره به سالروز شهادت امام صادق علیه السلام با تبیین سجایای اخلاق و زندگی سیاسی آن امام بزرگوار گفت: آن امام بزرگوار مظهر مقاومت یک انسان خستگی‌ناپذیر بود که بدان جهت فرهنگ امام صادق ماندگار شد.

حجت‌الاسلام آل‌هاشم، در ادامه خطوط مبارزاتی امام جعفر صادق علیه السلام را در ۴ محور تبیین کرد و افزود: تبیین اسلام ناب و تبلیغ گسترده اسلام، تبیین و تبلیغ مسئله امامت، تشکیل و تربیت یک جمع وفادار و فعال به نام حزب تشیع و اقدام با هرضربه ممکن برای دستگاه حاکم بخشی از زندگی سیاسی امام جعفر صادق علیه السلام است.

انتهای پیام

captcha