کد خبر: 3826045
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۲

عذرخواهی شرکت هواپیمایی هند از زائران حج

گروه بین‌الملل ـ شرکت هواپیمایی «ایر ایندیا»ی هند که ممنوعیت حمل آب زمزم برای زائران حج را اعلام کرده بود، این ممنوعیت را لغو کرد و مجبور به عذرخواهی شد.

عذرخواهی شرکت هواپیمایی هند از زائران حج

عذرخواهی شرکت هواپیمایی هند از زائران حجبه گزارش خبرنگار ایکنا از هند؛ ایر ایندیا (Air India) پس از اعتراضات مردمی و فشار مسئولان، ممنوعیت حمل آب زمزم را لغو کرد و با ارائه تسهیلات، اجازه آوردن آب زمزم پلمپ‌شده‌ای را که عربستان تهیه و توزیع می‌کند، به زائران هندی حج داده است.

این شرکت در صفحه توئیتر خود اعلام کرد حجاج می‌توانند به همراه وسایل خود آب زمزم بیاورند و از مردم بابت مشکلات پیش‌آمده عذرخواهی می‌کنیم.

پیش از این، شرکت ایر ایندیا در اطلاعیه‌ای آوردن آب زمزم را برای پروازهای ای‌آی 966 جده به بمبئی و ای‌آی 964 جده به کوچین ممنوع اعلام کرده و به آژانس‌های مسافرتی هشدار داده بود که به مسافران خود اعلام کنند که همراه خود بطری آب زمزم نیاورند تا در بارگیری با مشکل مواجه نشوند.

انتهای پیام

captcha