کد خبر: 3831305
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۳

هم‌اندیشی و تضارب آراء در فضای مجازی/ مدیر فراری از رسانه ‌قابل پذیرش نیست‌

هم‌اندیشی و تضارب آراء در فضای مجازی/ مدیر فراری از رسانه ‌قابل پذیرش نیست‌ گروه اجتماعی ــ معاون سیاسی ـ اجتماعی استانداری سیستان‌وبلوچستان گفت: فضای مجازی یک تهدید نیست، بلکه می‌تواند به فرصت تبدیل شود؛ فضای مجازی می‌تواند به بهترین مکان برای هم‌اندیشی و تبادل‌نظر میان همه اقوام و احزاب با یک هدف واحد یعنی رشد و پیشرفت همه‌جانبه استان و تأمین امنیت پایدار تبدیل شود.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، علی زینی‌وند، معاون سیاسی ـ اجتماعی استانداری روز گذشته، 8 مردادماه در نشست با فعالان فضای مجازی استان، گفت: فضای مجازی این فرصت را فراهم کرده است تا فعالان اجتماعی، نخبگان و کارشناسان خبره که دغدغه جامعه و مردم را دارند، بتوانند راهکارهای خود را ارائه دهند.

وی با بیان اینکه فعالان دغدغه‌مند می‌توانند با کمک فضای مجازی مدیران استان را یاری کنند، افزود: فضای مجازی یک تهدید نیست، بلکه می‌تواند به فرصت تبدیل شود؛ فضای مجازی می‌تواند به بهترین مکان برای هم‌اندیشی و تبادل‌نظر میان همه اقوام و احزاب با یک هدف واحد یعنی رشد و پیشرفت همه‌جانبه استان و تأمین امنیت پایدار تبدیل شود.

معاون سیاسی ـ اجتماعی استانداری بیان کرد: البته در این میان، کسانی هم هستند که فضای مجازی را ابزار دست خود برای رسیدن به منافع شخصی قرار داده‌اند؛ این افراد فضای مجازی را دکان باج‌خواهی خود کرده‌اند.

وی با بیان اینکه اجازه نمی‌دهیم عده‌ای فضای مجازی را محیطی برای خدشه وارد کردن به چهره سیستان‌وبلوچستان مبدل کنند، افزود: هیچ کانال و گروه بی‌هویت و فاقد شناسنامه در فضای مجازی استان که اهداف تفرقه‌افکنانه و تشنج‌زا دارد، اجازه فعالیت نخواهد داشت.

زینی‌وند اظهار کرد: وحدت و امنیت خط قرمز ما است؛ هر کس در قالب هر گروه یا کانالی قصد ضربه زدن به وحدت جامعه و امنیت استان داشته باشد، به‌شدت با او برخورد می‌شود؛ افرادی که قصد ایجاد تشویش و تفرقه در جامعه دارند، اجازه فعالیت نخواهند داشت.

وی در ادامه بر لزوم همکاری مسئولان با رسانه‌ها تأکید کرد و افزود: هیچ مسئولی اجازه ندارد برای خود حاشیه امن ایجاد کند؛ بلکه باید خود را ‌مقابل مردم و رسانه‌ها که نماینده مردم هستند، پاسخگو بداند.

معاون سیاسی ـ اجتماعی استانداری بیان کرد: در شرایط کنونی جامعه، مدیرانی باید در رأس امور باشند که ضمن ارتباط‌گیری مناسب با رسانه‌ها به دنبال تسهیل‌گری امور ارباب رجوع باشند؛ مدیر فراری از رسانه به هیچ‌وجه قابل پذیرش نیست؛ رسانه‌ها می‌توانند مدیرانی که از زیر بار پاسخگویی شانه خالی می‌کنند را به ما معرفی کنند و ما قطعاً پیگیری خواهیم کرد.

زینی‌وند همچنین با اشاره به اینکه از نقد سالم و دلسوزانه رسانه‌ها استقبال می‌کنیم، بیان کرد: نقدها باید منصفانه و به دور از غرض‌ورزی باشد؛ همچنین باید در قالب انتقاد، راهکار هم ارائه دارد، در این‌صورت نقد ما سازنده خواهد بود.

انتهای پیام

captcha