کد خبر: 3833180
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۲

عایدات وقف به سمت کار فرهنگی سوق داده شود

گروه اجتماعی ــ دادستان سابق شهرستان مهریز گفت: برای کارهای فرهنگی بودجه لازم پیش‌بینی نمی‌شود که از این‌رو سوق دادن عایدات وقف برای امور فرهنگی و پیشگیری از وقوع جرم، می‌تواند این خلأ را جبران کند.

عایدات وقف به سمت کار فرهنگی سوق داده شودبه گزارش ایکنا از یزد، به نقل از روابط‌عمومی دادگستری، مهدی حسن‌پور، دادستان سابق شهرستان مهریز امروز، 15 مردادماه در آیین معارفه دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مهریز اظهار کرد: کار فرهنگی، مظلوم‌ترین امری است که روی زمین مانده و به علت زمانبر بودن تحقق اهداف آن و همچنین عدم بودجه و اعتبار کافی مورد نیاز به صورت کامل و برنامه‌ریزی شده دنبال نمی‌شود، لذا باید با فرهنگ‌سازی، نیات واقفان را به سمت امور فرهنگی و اجتماعی همچون امر به معروف و نهی از منکر و اهداف پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی سوق داد.

وی تصریح کرد: مردم در کنار دغدغه مباحث اقتصادی و معیشتی، به مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز حساس هستند که باید این دغدغه عمومی را نیز با ظرافت و تدبیر پیش برد.

این مقام قضایی، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی را حلقه مفقوده امور اجرایی ذکر کرد و گفت: عدم اطلاع رسانی و آگاهی‌بخشی در بسیاری از امور، منجر به شکل‌گیری پرونده و ورود برخی از مباحث به فرایند قضایی می‌شود، که از آن جمله می‌توان از تغییر کاربری‌ها نام برد که اگر مردم ابتدا مطلع باشند که ملک مورد نظر دارای چه کاربری است و در نهایت هم از عواقب تغییر کاربری بدون مجوزهای قانونی آگاه باشند هرگز خود را درگیر یک فرایند قضایی نخواهند کرد.

دادستان سابق مهریز از تشکیل کارگروه فضای مجازی در شهرستان مهریز خبر داد و گفت: جرائم حوزه فضای مجازی، جرائم واقعی و حقیقی است که به افراد آسیب وارد می‌کند و از این جهت باید مسائل و مشکلات این حوزه در قالب یک کار گروهی و اجماع فکری، پیگیری و دنبال شود.

وی اظهار کرد: جرائم حوزه فضای مجازی به علت شرایط خاص شناسایی مجرم یا مجرمان، به ویژه در جرایم مالی، به پرونده‌هایی با رسیدگی‌های طولانی مبدل می‌شود که باید برای صیانت از امنیت و آسایش مردم، به مسائل این حوزه با مداقه بیشتر برخورد کرد.

حسن‌پور فضای مجازی را فرصت بی بدیل با محاسن زیاد دانست و ابراز کرد: اگر فرهنگ استفاده صحیح از فضای مجازی و ارتقاء سواد رسانه‌ای در جامعه شکل نگیرد، این ظرفیت و فرصت به تهدید تبدیل می‌شود.

انتهای پیام

captcha