کد خبر: 3834944
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۷

‌كارگاه آموزشی كاربران آموزش حفظ مجازی قرآن در فارس برگزار می‌‌شود

‌كارگاه آموزشی كاربران آموزش حفظ مجازی قرآن در فارس برگزار می‌‌شود گروه فعالیت‌های قرآنی ــ رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس از برگزاری کارگاه آموزشی ویژه ۳۵۰ کاربر و ۱۰ نفر از کارشناسان آموزش حفظ مجازی قرآنی این استان در تاریخ ۱۴ شهریورماه امسال خبر داد.

سیدامیرعباس جلالی، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌كل اوقاف و امور خیریه فارس در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، از برگزاری كارگاه آموزشی ویژه متولیان آموزش حفظ مجازی قرآن در این استان خبر داد و گفت: این كارگاه آموزشی برای 350 نفر از كاربران و 10 نفر از كارشناسان مركز آموزش حفظ مجازی قرآنی استان فارس برگزار می‌شود.

وی زمان برگزاری این كارگاه را پنج‌شنبه، 14 شهریورماه از ساعت 9 تا 13 اعلام كرد و گفت: این كارگاه آموزشی در سالن عترت اداره‌كل اوقاف و امور خیریه فارس برگزار خواهد شد.

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌كل اوقاف و امور خیریه فارس یادآور شد: در استان فارس یك مركز آموزش حفظ مجازی قرآن كریم در دانشكده مطالعات تطبیقی قرآن كریم مستقر شده است كه هم به آقایان و هم بانوان آموزش حفظ غیر حضوری ارائه می‌دهد.

جلالی در پاسخ به اینكه آیا مركز دیگری نیز به این مركز اضافه خواهد شد، گفت: خیر؛ همان یك مركز هم به متقاضیان آقا و هم بانو آموزش ارائه می‌دهد و بیشتر از این نه ظرفیت استان جوابگو هست و نه ما می‌توانیم آن را پشتیبانی كنیم.
انتهای پیام

captcha