کد خبر: 3838654
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۵

شهیدان رجایی و باهنر تجسم شعار «خدمت بی‌منت» هستند

گروه اجتماعی- امام جمعه موقت زاهدان گفت: شهیدان رجایی و باهنر، تجسم شعار «خدمت بی‌منت» و «مدیریت جهادی» هستند؛ به همین دلیل است که بعد از گذشت چهل سال، همچنان چون نگینی در تاریخ سیاسی انقلاب اسلامی می‌درخشند.

شهیدان رجایی و باهنر تجسم شعار «خدمت بی‌منت» هستند

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، حجت‌الاسلام سید روح‌الله حسینی، امام جمعه موقت زاهدان در خطبه‌های نماز جمعه 8 شهریورماه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، گفت: هفته دولت بهترین فرصت برای بررسی عملکرد دولتمردان، رفع نواقص و تقویت نقاط قوت است.

وی ادامه داد: کشور ما امروز تحت فشار تحریم‌های ظالمانه قرار دارد و نوعی تروریسم اقتصادی بر کشور ما تحمیل شده است؛ در این شرایط باید اختلافات حزبی را کنار گذاشت و همه تنها به پیشرفت کشور و برون‌رفت از شرایط کنونی بیاندیشیم.

امام جمعه موقت زاهدان بیان کرد: شهیدان رجایی و باهنر، تجسم شعار «خدمت بی‌منت» و «مدیریت جهادی» هستند؛ به همین دلیل است که بعد از گذشت چهل سال، همچنان چون نگینی در تاریخ سیاسی انقلاب اسلامی می‌درخشند.

وی افزود: دولتمردان خدمات ارزنده‌ای ارائه کرده‌اند و باید قدردان این تلاش‌ها بود، اما باید تکیه بیشتری روی مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی داشته باشند؛ دولتمردان باید ضمن جدی گرفتن نظارت‌ها بر رفع مشکلات مردم بویژه در حوزه معیشت و رفع نگرانی‌های آنان از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

حسینی در ادامه فرارسیدن هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر را تبریک گفت و اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر فریضه‌ای است که باید برای مظلومیت و به فراموشی سپرده شدن آن غصه خورد.

وی عنوان کرد: اگر آحاد جامعه به این امر الهی توجه داشته باشند آنان را سعادت‌مند می‌کند و برعکس، اگر به آن بی توجهی شود، با مخدوش شدن حیات طیبه، بدی‌ها بر خوبی‌ها مسلط شده و جامعه به تباهی کشیده می‌شود.

امام جمعه موقت زاهدان افزود: یکی از عواقب ترک امر به معروف و نهی از منکر که در آیات و روایات مکرّر، یادآوری شده است، مسئله عذاب و هلاکت بر امتی است که این فریضه الهی را ترک گفته باشند. رسول خدا(ص) می‌فرمایند «زمانی که امت من امر به معروف و نهی از منکر را به یکدیگر واگذارند، باید آماده پذیرش عذاب و هلاکت خداوند باشند».

انتهای پیام

captcha