کد خبر: 3846001
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۸

اجرای طرح «مهر تحصیلی» در شاهرود

گروه اجتماعی ــ با فرارسیدن ماه مهر و شروع فصل علم‌آموزی و بازگشایی مدارس و در راستای اجرای امینانه نیات واقفان خیراندیش طرح مهر تحصیلی در شاهرود اجرا شد.

اجرای طرح مهر تحصیلی در شاهرود

به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف  و امور خیریه استان، حجت‌الاسلام محمدرضا بخشی، سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان شاهرود امروز، 8 مهر از اجرای طرح مهر تحصیلی در شاهرود خبر داد و گفت: در راستای اجرای این طرح از محل موقوفات مرتبط و کمک خیران و متولیان، ۲۰ بسته مهر تحصیلی شامل ۱۰ بسته ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی و۱۰ بسته مخصوص محصلان دوره متوسطه تهیه شد.

وی افزود: طرح مهر تحصیلی در راستای اجرای صحیح و امینانه نیات واقفان خیراندیش در خصوص با نیت کمک‌هزینه تحصیلی اجرا می‌شود که در این راستا به‌منظور اجرای امینانه نیات واقفان در زمینه کمک‌هزینه تحصیلی جهت دانش‌آموزان بی‌بضاعت نسبت به احصای موقوفات مرتبط اقدام و نسبت به خرید بسته‌های مهر تحصیلی اقدام شد.

بخشی بیان کرد: این بسته‌ها شامل کیف، دفتر، خودکار، مداد وسایل کمک‌آموزشی است که توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان تهیه و در اختیار استان قرار می‌گیرد که این بسته‌ها از محل موقوفات مرتبط و همچنین با کمک و مشارکت خیران خریداری‌شده و بین دانش‌آموزان نیازمند توزیع شد.

انتهای پیام

انتهای پیام
captcha