کد خبر: 3856780
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۲

اجرای طرح «سه شنبه‌های مهدوی» در مدارس البرز

گروه اجتماعی- معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز از اجرای طرح سه شنبه‌های مهدوی در مدارس استان خبرداد و گفت: در برگزاری برنامه‌های این روز خانواده‌های معظم شهدا، خیرین نیک‌اندیش و اولیای مدارس و دانش آموزان مشارکت دارند.

اجرای طرح «سه شنبه‌های مهدوی» در مدارس البرز

فرشته فهمیده، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز در گفت وگو با ایکنا از البرز، اظهارکرد: طرح سه‌شنبه‌های مهدوی در مدارس این استان با دعای فرج و توزیع شربت و شیرنی در بین دانش‌آموزان آغاز شده است.
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص مهدویت‌شناسی، افزود: در این روز کارشناسان علوم تربیتی و حوزوی از فرهنگ مهدوی برای دانش‌آموزان مطالبی را عنوان می‌کنند تا آنان با وظایف فردی و اجتماعی خود در زمینه انتظار مهدوی شناخت پیدا کنند.
این مسئول با تاکید براینکه اجرای طرح سه‌شنبه‌های مهدوی حرکتی اجتماعی و خودجوش برای یادآوری مهدی موعود است که در دل مشغولی‌های زندگی مردم دچار غربت شده است، افزود: در برگزاری برنامه‌های این روز خانواده‌های معظم شهدا، خیرین نیک‌اندیش و اولیای مدارس و دانش آموزان مشارکت دارند.
فهمیده در ادامه با بیان اینکه برخی از کارشناسان حوزه فرهنگی معتقدند هدف از طرح سه شنبه‌های مهدوی محبت و خدمت به مردم است و این خدمت نذر سلامتی امام زمان(عج)، گفت: حاضرشدن در مجالسی که امام عصر(عج) در آن یاد می‌شود ارزش بالایی دارد که طبق فرموده امام رضا(ع) هر کس در این محافل بنشیند که امر ما در آن زنده می‌شود دلش نخواهد مرد.

انتهای پیام
captcha