کد خبر: 3859246
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۱
از 7 تا 13 آذرماه انجام می‌شود؛

اجرای 72 عنوان برنامه بزرگداشت حضرت عبدالعظیم(ع)

گروه جامعه ــ معاون فرهنگی و امور زائران آستان حضرت عبدالعظیم(ع) از اجرای 72 عنوان برنامه به مناسبت بزرگداشت هفته میلاد حضرت عبدالعظیم(ع) خبر داد.

هفت تا سیزده آذرماه اجرایی 72 عنوان برنامه بزرگداشت حضرت عبدالعظیم(ع)به گزارش خبرنگار ایکنا؛ در آستانه آغاز هفته بزرگداشت ولادت حضرت عبدالعظیم(ع)، عباس سلیمی، معاون فرهنگی و امور زائران آستان حضرت عبدالعظیم(ع) امروز سوم آذرماه، طی نشستی خبری به تشریح برنامه‌های این هفته پرداخت.

وی با اعلام این مطلب که برنامه‌های هفته بزرگداشت حضرت عبدالعظیم(ع) از هفتم تا سیزدهم آذرماه، برگزار می‌شود، گفت: 72 عنوان برنامه برای این هفته پیش‌بینی شده است که شامل 41 عنوان برنامه فرهنگی ـ‌ مذهبی، 13 عنوان مراسم آیینی، 11 عنوان خدمات زائر و هفت عنوان برنامه رسانه‌ای است.

وی در خصوص برنامه‌های اولین روز هفته بزرگداشت حضرت عبدالعظیم(ع)، گفت: روز پنج‌شنبه هفتم آذرماه، عیادت از بیماران و جانبازان بستری در بیمارستان ساسان انجام می‌شود. همچنین در همین روز گل‌افشانی، عطرافشانی قبور و برگزاری ویژه برنامه گرامیداشت شهدای مدفن در آستان و شهدای مدافع حرم شهر ری ساعت 15 با مداحی مهدی سلحشور، در تالار شیخ صدوق برگزار می‌شود. برگزاری برنامه قرآن بخوانید جایزه بگیرید نیز از ساعت 15 تا 20 در صحن مصلی انجام می‌پذیرد و به مانند هر پنج شنبه دعای کمیل نیز بعد از نماز جماعت در مصلای ری قرائت خواهد شد.

سلیمی در ادامه افزود: روز جمعه، هشتم آذرماه، نیز ساعت 6:30 با حضور حجت‌الاسلام رفیعی، دعای ندبه قرائت می‌شود و در ادامه عیادت از بیماران بستری در بیمارستان‌های تهران و ری و محفل ویژه انس با قرآن کریم در شبستان امام خمینی(ره) انجام می‌پذیرد.

وی در خصوص برنامه‌های سومین روز از هفته بزرگداشت ولادت حضرت حضرت عبدالعظیم(ع) گفت: در روز 9 آذرماه، ویژه برنامه جشن خانوادگی پرسنل آستان مقدس در تالار شیخ صدوق برگزار می‌شود و دو محفل انس با قرآن به همین مناسبت در دو مدرسه شهر ری برپا خواهد شد. آیین تعویض پرچم گنبد حرم حضرت عبدالعظیم(ع) همراه با جمع خوانی خدام حرم ساعت 16:15 در صحن اصلی مصلی برگزار می‌شود که در این مراسم محمدرضا غلامرضازاده، مداحی خواهد کرد. ویژه برنامه شب ولادت آن حضرت نیز با سخنرانی حجت‌الاسلام سید حسین مؤمنی و مدیحه‌سرایی سیدمهدی میرداماد، بعد از نماز عشا در مصلای ری برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی امور زائران آستان حضرت عبدالعظیم(ع) از برگزاری ویژه برنامه ظهر ولادت حضرت عبدالعظیم(ع) با سخنرانی حجت‌الاسلام شیخ محمود ریاضت بعد از نماز جماعت عصر و ویژه برنامه شام ولادت با شعرخوانی سیدحمیدرضا برقعی، بعد از نماز جماعت عشا طی 10 آذرماه، در مصلی بزرگ ری خبر داد و گفت: در همین روز ویزیت رایگان مراجعان به کلینیک‌های درمانگاه آستان حضرت عبدالعظیم(ع) و ارائه خدمات رایگان کلینیک دندانپزشکی انجام می‌شود.

وی افزود: همچنین روز یکشنبه، 10 آذرماه، بازدید از موزه آستان، آسمان‌نما و مرکز نجوم رایگان است. همچنین عموم مردم می‌توانند از مخزن کتابخانه بازدید کنند. جشن هیئت نوباوگان حسینی و پیاده‌روی خادمان از میدان شهر ری تا صحن اصلی آستان مقدس و بازدید عمومی از کارگاه ساخت ضریح جدید حضرت نیز در همین روز انجام می‌شود.

سلیمی از اجرای طرح اکرام خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و دیدار آنها با تولیت آستان در روز دوشنبه، 11 آذرماه، خبر داد و گفت: در یکی از ندامتگاه‌های تهران نیز محفل انس با قرآن برگزار می‌شود. روز سه شنبه نیز محفل دانش‌آموزی انس با قرآن در مدارس دخترانه و پسرانه برگزار شده و در روز چهارشنبه مصادف با آخرین روز هفته بزرگداشت حضرت عبدالعظیم(ع) ویژه برنامه شام ولادت امام حسن عسکری(ع) همراه با اجرای تواشیح گروه همخوانی نجوا، مدیحه‌سرایی امیر نعیمی و سخنرانی حجت‌الاسلام شهاب مرادی انجام می‌شود.

معاون فرهنگی و امور زائران آستان حضرت عبدالعظیم(ع) از دیگر برنامه‌های این آستان را دیدار خدام آستان با تعدادی از مراجع عظام تقلید، اهدای پرچم متبرک آستان به برخی از مساجد و هیئت‌های مذهبی تهران و ری، حضور تعدادی از خدام آستان در مدارس، دانشگاه‌ها و اداره‌های شهر تهران و ری به منظور معرفی شخصیت حضرت عبدالعظیم(ع) و توزیع بسته‌های متبرک، برگزاری نمایشگاه در گذر زمان، مسابقه طرح حفظ پیام امام رضا(ع)، اجرای طرح هزاران ختم قرآن هدیه به حضرت عبدالعظیم(ع) و ... اعلام کرد و گفت: مسابقه‌های مختلف مذهبی و فرهنگی، برگزاری مراسم جشن عقد ازدواج جوانان، حضور خدام در برنامه‌های کودک صدا و سیما، راه‌اندازی موکب و ایستگاه‌های صلواتی در سه ضلع آستان از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده به مناسبت ولادت حضرت عبدالعظیم(ع) است.

سلیمی در پایان این نشست خبری در پاسخ به این سؤال که آیا تداخلی بین برنامه‌های اجرایی توسط استان با برنامه‌های سازمان تبلیغات اسلامی ایجاد شده است، گفت: تداخلی بین برنامه‌ها وجود ندارد و ما جلساتی را برای هماهنگی با اداره‌کل تبلیغات اسلامی شهر ری انجام داده‌ایم. همچنین محتوایی در خصوص زندگی حضرت عبدالعظیم(ع) برای استفاده این نهاد در اختیار آنها قرار گرفته است. در جلسات مربوط به هماهنگی برنامه‌ها نیز رئیس اداره اوقاف شهر ری از وجود موقوفه فخرالدوله به نیت درمان بیماران خبر داد که با هماهنگی صورت گرفته طی 48 ساعت تفاهم نامه‌ای بین اوقاف و دارالشفا آستان صورت گرفت تا به کمک این موقوفه ویزیت دارالشفا صد در صد رایگان شود.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار ایکنا مبنی بر اینکه چه اقداماتی برای معرفی حضرت عبدالعظیم(ع) به مسلمانان سایر کشورها انجام شده است، گفت: دو کتاب شناخت‌نامه و حکمت‌نامه حضرت عبدالعظیم(ع) به همت تولیت آستان نوشته شده است که به جرئت می‌توان گفت در خصوص هیچ یک از امامزادگان چنین کتاب‌های جامعی نوشته نشده است و ما امیدواریم با رفع مشکلات مادی بتوانیم این کتاب را به زبان‌های مختلف ترجمه کنیم. حوزه علمیه، دانشگاه و مجتمع حکمت نیز در راستای معرفی حضرت عبدالعظیم(ع) فعالیت می‌کنند؛ جلسات متعددی نیز بین متولیان بقاع متبرکه به ویژه بقاع کشور عراق و مسئولان آستان انجام می‌شود که امیدواریم به معرفی بیشتر حضرت عبدالعظیم(ع) بینجامد.

سلیمی به برپایی نمایشگاه آستان حضرت عبدالعظیم(ع) در بین‌الحرمین اشاره کرد و گفت: به دستور تولیت آستان در پیاده‌روی اربعین سال آینده موکب ویژه حضرت عبدالعظیم(ع) برپا خواهد شد.

 

انتهای پیام
captcha