کد خبر: 3868161
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۱

تقویت قدرت تحلیل مسائل مانع جوسازی‌های دشمن می‌شود

تقویت قدرت تحلیل مسائل مانع جوسازی‌های دشمن می‌شود گروه سیاست و اقتصاد ــ نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان گفت: آنچه مهم‌تر از هر چیزی به نظر می‌رسد، این است که ما قدرت تحلیل مسائل را در خود تقویت کنیم، اگر چنین قدرتی داشته باشیم، قطعاً به‌سادگی تحت تأثیر جوسازی‌های دشمن قرار نمی‌گیریم.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، حجت‌الاسلام مصطفی محامی، نماینده ولی فقیه در استان امروز، چهارشنبه، 11 دی‌ماه در جمع رزمندگان ارتش شهرستان ایرانشهر، گفت: خدمت کردن در نظامی که اسلامی و مردمی است، توفیق بزرگی است که خداوند نصیب خدمتگزاران نظام کرده است؛ باید این نعمت را قدر دانست و در راه خدا، به مردم خدمت کرد.

وی با بیان این‌که خدمت کردن در مناطق محروم، اجر و پاداش بیشتری دارد، افزود: این مردم شایسته بهترین‌ها هستند و هر قدمی که در راه محرومیت‌زدایی و خدمت به مردم محروم برداریم، قطعاً اجر و پاداش فراوانی نزد خدا خواهد داشت.

امام جمعه زاهدان بیان کرد: این روزها یادآور حماسه بزرگی است که مردم هوشمندانه و بصیرانه آن را رقم زدند؛ حماسه‌ای که کاملاً خودجوش و برخاسته از بصیرت و ایمان انقلابی مردم بود. در این روز مردم به حمایت از رهبرشان برخاستند و آتش فتنه را خاموش کردند.

وی ادامه داد: زمانی که فتنه رخ می‌دهد، حق و باطل با هم مخلوط می‌شوند؛ در حقیقت هدف فتنه‌گران نیز همین است که کاری کنند تا حق و باطل درهم آمیخته شود، بطوری که مردم قدرت تشخیص خود را از دست داده و در نتیجه گرفتار باطل شوند.

محامی اظهار کرد: آنچه مهم‌تر از هر چیزی به نظر می‌رسد، این است که ما قدرت تحلیل مسائل را در خود تقویت کنیم. اگر چنین قدرتی داشته باشیم، قطعاً به‌سادگی تحت تأثیر جوسازی‌های دشمن قرار نمی‌گیریم.

وی افزود: امیرالمؤمنین(ع) می‌فرمایند در هنگام فتنه، شیطان بر اولیائش مغلوب می‌شود که در چنین شرایطی شناخت حق و باطل از هم سخت می‌شود و در جامعه اسلامی دو دستگی به‌وجود آمده و قدرت و شوکت نظام اسلامی از بین می‌رود.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به این‌که بعد از رحلت پیامبر اکرم(ص) فتنه‌های زیادی رخ داد که مردم را در تشخیص حق و باطل به اشتباه می‌انداخت، بیان کرد: اگر دشمن حق و باطل را با هم مخلوط می‌کند ما نیز باید با تحلیل روشن نسبت به جدا کردن حق و باطل اقدام کنیم و دیگران را نیز آگاه کنیم.

امام جمعه زاهدان اظهار کرد: اگر بتوانیم نسبت به تحلیل اطراف خود قوی شویم، می‌توانیم خود را نجات دهیم. در این راه خداوند برای ما شاخص قرار داده است و آن قرآن، پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) و امروز علما و بزرگان دین به خصوص مقام معظم رهبری است که می‌توانیم حق را بر طبق این شاخص پیدا کنیم.

انتهای پیام
captcha