کد خبر: 3870068
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۶

قدرت مردم ایران متصل به قدرتی الهی است

گروه اجتماعی ــ نماینده ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه آمریکا نمی‌داند قدرت مردم ایران متصل به قدرت خداوند است، گفت: خداوند همواره طرفدار حق و خون پاک شهیدان راه حق است.

قدرت مردم ایران متصل به قدرتی الهی استبه گزارش ایکنا از همدان، آیت‌الله حبیب‌اله شعبانی، نماینده ولی فقیه در استان همدان، امروز سه شنبه 17 دی ماه در تجمع عظیم مردم همدان در پاسداشت خون سردار شهید، حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: شهید سلیمانی با تلاش، مجاهدت مقاومت خود، به هر ایرانی حس غرور داد.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه سردار سلیمانی قدرت‌های عالم را با صلابت خود تحقیر و در برابر تمام مستکبرین ایستاد گفت: او در برابر داعش که ساخته دست آمریکا بود مبارزه کرد.

وی با اشاره به اینکه سردار سلیمانی مظهر مقاومت در عالم بود گقت: حضور چند میلیونی مردم در تشییع پیکر مطهر این شهید والا قدر نشان از عظمتی دارد که خداوند به ایشان عنایت فرمود.

شعبانی با اشاره به اینکه شهید سلیمانی انسانی مخلص و مجاهد بود ابراز کرد: او تمام عمر خود را در جهت خدمت به خلق و ایجاد امنیت برای جامعه صرف نمود و همین باعث چنین عزت و بزرگی برای این شهید رشید اسلام شد.

نماینده ولی فقیه در استان گفت: اگر امروز من و شما احساس امنیت می‌کنیم این نعمت بزرگ را مدیون سردار سلیمانی‌ها هستیم، آن زمان که شهید سلیمانی با تفکر ناب خود، ترامپ را تهدید و او را قمارباز می‌خواند، احساس غرور می‌کردیم.

امام جمعه همدان با بیان اینکه یکی از مهمترین ویژگی‌های سردار سلیمانی ولایت پذیری او بود گفت: ارادات او به رهبر و تبعیت محض از رهبری، قرآن و سنت او را عزیز کرده بود.

شعبانی اشاره ای به حضور باشکوه مردم در تشییع پیکر شهید سلیمانی داشت و عنوان کرد: چگونه می‌توان این همه محبت، اشک و بغض را به سردار مقاومت تفسیر کرد!! جواب آن آیه قرآن کریم است که فرمود «اگر همه عالم را خرج کنی تا قلب مردم را به دست آوری نمی‌توانی، قلب‌ها به دست مقلب‌القلوب است».

محبوب شدن در میان مردم، محبوب شدن در نزد خالق است

وی با اشاره به اینکه راه محبوب شدن در میان مردم، محبوب شدن در نزد خالق است، گفت: شهید سلیمانی سردار مقاومت شد چرا که ارتباط خود را با خدای خویش اصلاح نمود و خدا نیز او را در میان مردم عزیز و گرامی داشت.

شعبانی با اشاره به اینکه سردار تمام عمر خود را مخلصانه در راه خدا صرف کرد: قلب همه آزادی خواهان در جهان متوجه این شهید شد، می‌توان گفت که شهادت سردار سلیمانی یک امداد الهی است.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه قطعا ملت از برکات خون شهید سلیمانی بهره مند خواهند شد گفت: دشمن بداند حضور مردم در تشییع پیکر حاج قاسم و همرزمانش به معنای زنده بودن تفکر امام(ره) و مقام معظم رهبری است.

وی ادامه داد: این جمعیت در مراسم پاسداشت خون شهید سردار سلیمانی نشان از زنده بودن آرمان‌های امام خمینی(ره) است، مردم اهل مقاومت و مبارزه با مستکبر و مدافع حق مستضعف هستند.

امام جمعه همدان گفت: حضور این جمعیت باشکوه نشان از زنده بودن انقلاب و پویایی نظام اسلامی است مسئولان باید قدردان این مردم باشند، استقلال کشور، مبارزه با مستکبر، دفاع از حریم اهل بیت(ع) و تداوم مسیر مقاومت؛ برآیند حرکت مردم است.

شعبانی خطاب به آمریکا گفت: سردمداران آمریکا با مفهوم ارزشمندی «شرافت» بیگانه اند، ترور یک سرباز که میهمان رسمی یک کشور دیگر بوده است در طول تاریخ برای اولین بار اتفاق افتاده و مخالف با قوانین بین‌المللی است و این جنایت خبیثانه تنها از دست آمریکا برمی‌آید.

وی با اشاره به اینکه آمریکا بداند، سیل جمعیت خانه او را خراب و به آتش می‌کشد گفت: آمریکا در برجام خیانت کرد و حق این کشور را پایمال نمود، در 40 سال اخیر هرجا اتفاق شومی رخ داده رد پای آمریکا در آنجا وجود داشته است، او فرعون زمان است که باید عصای موسی نابودش کند.

خواستار انتقام سخت از دشمن هستیم

شعبانی با بیان اینکه خواسته مردم از مسئولین انتقام سخت از دشمن است، گفت: امروز ترس بر تن سردمداران آمریکا افتاده است به گونه ای که بسیاری از نظامیان آنها از مقام خود استعفا داده‌اند.

این مقام مسئول با بیان اینکه آمریکا نمی‌داند قدرت مردم ایران متصل به قدرت خداوند است ابراز کرد: خداوند همواره طرفدار حق و خون پاک شهیدان راه حق است.

وی ابراز کرد: این شهادت برکات بسیاری در برداشته است که نمونه آن وحدت میان مردم است، امروز ملت ایران با وجود تمام مشکلات و اختلاف سیلیقه‌ها در عرصه‌های مختلف، در یک چیز قاطع است و آن دفاع از آرمان‌ها و میهن اسلامی است.

شعبانی با اشاره به اینکه ما امروز با ملت عراق، سوریه، بحرین، یمن، لبنان در یک جبهه هستیم گفت: شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس در یک جبهه و مکان اتفاق افتاد که این نشان از داشتن دشمنی مسترک دارد.

وی با اشاره به اینکه باید قدردان این اتحاد و وحدت ایجاد شده بین مسلمانان بود گفت: مسئولین باید به معنای واقعی خادم این مردم باشند و تلاش خود را برای این ملت به کار بندند.

شعبانی با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) چقدر خوب مردم را شناخت ادامه داد: مقام معظم رهبری نیز به ایستادگی، عزت، در میدان بودن و جان فشانی مردم اعتماد دارند.

انتهای پیام
captcha