گروه فرهنگی ـ مراسم عصر شعر «خاتم سلیمانی» بهمنظور گرامیداشت یاد و خاطره سپهبد شهید قاسم سلیمانی با نغمهسرایی شاعران نقاط مختلف كشورمان در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شد. 
به گزارش ایكنا از فارس، گردهمایی شاعران و غزلسرایان استان فارس در عصر شعر «خاتم سلیمانی» بهمنظور گرامیداشت یاد و خاطره سردار دلها عصر دیروز، 24 دیماه در سالن شهید آیتالله دستغیب حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شد.
خلیل شفیعی، دبیر این همایش ادبی در این رابطه گفت: در این همایش بیش از ۲۵۰ شاعر و نویسنده از ۳۳ انجمن ادبی استان فارس و کشور حضور داشتند و ۵۰ شاعر، اشعار خود را در وصف سردار بزرگ و پرافتخار اسلام سرودند.
وی افزود: این همایش بههمت انجمن ادبی آستان مهر حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) و با مشارکت و همکاری شبکه رادیویی فرهنگ و صدا و سیمای مرکز فارس و همچنین ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان بسیج هنرمندان و ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس و شهرداری منطقه یک شیراز برگزار شد.
شفیعی ادامه داد: پس از شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، بیش از ۸۰۰ اثر از اشعار شاعران انقلابی کشور در رثای این شهید والامقام به دبیرخانه همایش رسید و در نهایت اشعار برگزیده در قالب کتابی با عنوان «خاتم سلیمانی» که از ارزندهترین کتب در حوزه ادبیات رهایی و مقاومت است، گردآوری و در این مراسم از آن رونمایی شد.
یادآور میشود، شعرخوانی بیش از ۲۰ شاعر استانی و میهمانانی از قم و تهران، سخنرانی آیتالله سیدعلی اصغر دستغیب، تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی علیهماالسلام و نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری و حجتالاسلام والمسلمین مهرابی، مدیركل تبلیغات اسلامی استان و رئیس رادیو فرهنگ و رونمایی از کتاب خاتم سلیمانی بخشهای دیگر این مراسم بودند.