کد خبر: 3876764
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۵

انقلاب اسلامی موجب اوج اسلام‌گرایی در جهان شد

گروه اجتماعی ــ رئیس تبلیغات اسلامی شاهرود با بیان اینکه انقلاب اسلامی موجب اوج‌گیری اسلام‌گرایی در جهان شد، گفت: استکبار جهانی تلاش دارد با بدفهمی و قرائت جعلی از اسلام ناب محمدی(ص) جلوی سیل اسلام‌گرایی را در جهان سد کند.

انقلاب‌اسلامی موجب اوج‌ اسلام‌گرایی در جهان شد

به گزارش ایکنا از  سمنان، به نقل از روابط عمومی سپاه استان، حجت‌الاسلام حمید عبداللهیان، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان شاهرود شب گذشته، 15 بهمن‌ماه در مراسم بزرگداشت دهه فجر در شاهرود با بیان اینکه معنویت توجه به باطن در مقابل توجه به ظاهر است، اظهار کرد: امام راحل وقتی جرقه انقلاب را زدند که محور ارتباطات دولت‌ها صرفاً بر اساس مادیات تعریف می‌شد و ما بدهکار انقلاب هستیم؛ چرا که خدماتی که در معنویت و اخلاق انقلاب به ما عنایت کرده بسیار است.

وی ادامه داد: اسلام‌گرایی به‌دنبال خلأ معنویت با انقلاب اسلامی تحقق یافت که در این راستا قبل از انقلاب ۳۲ هزار مقاله علیه اسلام تولید شد، اما بعد از انقلاب به ۶۲ هزار مقاله رسید زیرا علت رشد روزافزون اسلام‌گرایی در جهان، توجه به اسلام‌هراسی استکبار جهانی است.

به گفته عبدالهیان، علت سیل اسلام‌گرایی در وهله اول انقلاب اسلامی است که توجه مردم و بشریت را به سمت فطرت سوق داده و رسوبات دل بشریت را تکان داد و این دستاورد مهمی از انقلاب اسلامی است.

وی  با تأکید بر اینکه در کنار همه محاسن انقلاب یک تهدید هم وجود دارد، متذکر شد: استکبار جهانی دنبال بد‌فهمی و قرائت جعلی از اسلام ناب محمدی‌(ص) از طریق شبیه‌سازی معنویت‌های دروغین مانند داعش است تا جلوی سیل اسلام‌گرایی را سد کنند و دنبال خنثی کردن روحیه انقلابی هستند.

امام چمعه موقت شاهرود با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب یادآور شد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب بر معنویت و اخلاق و روحیه انقلابی تأکید دارد و با توجه به اینکه میانگین سن اسلام‌گرایی در غرب ۲۷ سال است، به جوانان اروپا نامه می‌نویسد و این نشان از دوراندیشی و نگاه نافذ و عمیق و بصیر ایشان است.

انتهای پیام
captcha