به گزارش ایکنا از یزد، به نقل از روابطعمومی ستاد دیه، مدیرعامل یک کارخانه کاشی با حضور در ستاد دیه استان یزد هزینه برگزاری همایش پایان سال این کارخانه را به آزادی زندانیان جرائم غیر عمد اختصاص داد.
این مدیر که خواست نامی از وی برده نشود در این باره گفت: در جلسه هیئت مدیره این کارخانه، مقرر شد برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و رعایت بیشتر اصول پیشگیرانه و برای حفظ سلامتی کارکنان این مجموعه هزینه برگزاری همایش پایان سال این کارخانه به آزادی مددجویان جرائم غیر عمد اختصاص یابد.
این مسئول با پرداخت مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال به جای برگزاری همایش پایان سال، زمینه آزادی یک محکوم مالی را از زندان فراهم کرد.
یادآور میشود این اقدام فرهنگی و خداپسندانه در قالب طرح همای رحمت اتفاق افتاد، طرحی که از سوی ستاد دیه استان یزد از تاریخ ۱ تا ۱۸ اسفند ماه در حال برگزاری است.
انتهای پیام