کد خبر: 3883092
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۱

افزایش شمار بیماران کرونا مثبت در آذربایجان‌شرقی به ۶۰ نفر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، گفت: در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲ مورد کرونا مثبت جدید در آذربایجان‌شرقی شناسایی شده و در مجموع ۶۰ مورد مثبت داریم.

افزایش شمار کرونا مثبت‌ها در آذربایجان‌شرقی به 60 نفربه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، محمدحسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز شب گذشته، 13 اسفندماه گفت: در طول ۲۴ ساعت گذشته ۱۲ مورد کرونا مثبت جدید در آذربایجان‌شرقی شناسایی شده و در مجموع ۶۰ مورد مثبت داریم.

وی تأکید کرد: همچنان بیماری در حال گسترش است و توصیه می‌کنیم تا روش‌های پیشگیری که مقام معظم رهبری هم تأکید کردند، رعایت شود.

صومی، افزود: امروز فوتی نداشتیم و خوشبختانه حال افراد زیر ونتیلاتور خوب است، در روزهای آتی برخی افراد ترخیص شده و در خانه تحت مراقبت قرار خواهند گرفت.

وی بیان کرد: از اولین روز بستری بیماران، ۱۰ روز سپری می‌شود و لازم است تا پنج الی هفت روز دیگر روند درمان را طی کنند، بیش از ۸۰ درصد بیماران وضعیت خوبی دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در خاتمه گفت: به احتمال قوی در روزهای آینده، مراجعه افراد مبتلا به کرونا بیشتر خواهد شد.

انتهای پیام
captcha