کد خبر: 3883401
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۳

اقلام بهداشتی در مناطق كم‌برخوردار توزیع شود

اقلام بهداشتی در مناطق كم‌برخوردار توزیع شود استاندار فارس به دفتر امور اجتماعی این سازمان دستور داد تا اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی‌كننده در شرایط شیوع كرونا در مناطق برخوردار استان توزیع شود.

به گزارش ایكنا از فارس، در شرایط شیوع كرونا و تقاضای گسترده مردم برای تأمین اقلام بهداشتی، عنایت‌الله رحیمی،‌ استاندار فارس امروز، 15 اسفندماه به مدیركل دفتر امور اجتماعی استانداری دستور داد تا اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی‌كننده میان مناطق كم‌برخوردار و حاشیه‌نشین در استان توزیع شود.

وی در این دستور، درخواست كرد تا دفتر امور اجتماعی استانداری فارس اقدامات لازم برای توزیع این اقلام در این مناطق را انجام دهد.

رحیمی بیان كرد: دفتر اجتماعی استانداری فارس توزیع این اقلام در میان زنان خود سرپرست، کودکان کار و سایر افرادی که در محلات کمتر برخوردار ساکن هستند  را در دستور کار قرار دهد و بر  اجرای دقیق این دستورالعمل نظارت داشته باشد.

انتهای پیام
captcha