کد خبر: 3884274
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۸

فرهنگ‌سازی برای ماندن مردم در خانه ضروری است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان، از همه نهادهای فرهنگی و رسانه‌ها خواست تا در زمینه اطلاع‌رسانی برای کرونا همدل باشند و گفت: فرهنگ‌سازی برای ماندن مردم در خانه ضروری است.

فرهنگ‌سازی برای ماندن مردم در خانه ضروری است

به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل ار روابط عمومی استانداری، ایرج رئیسیان، مدیرکل مدیریت بحران شب گذشته، 19 اسفندماه در نشست کمیته بازرسی و ارزیابی کارگروه مبارزه با کرونا ویروس در استان با اشاره به نقش رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی حوزه کرونا، گفت: با فرهنگ‌سازی برای در خانه ماندن اقشار مردم، برای مقابله با شیوع کرونا ویروس، باید برنامه‌های جذاب از سوی صدا و سیما به‌صورت ملی و استانی پخش شود.

وی با بیان اینکه اجرای مصوبه‌ها کارگروه مقابله با کرونا در استان سمنان باید با جدیت در دستور کار مسئولان قرار گیرد و اطلاع‌رسانی گسترده از مجموع اقدام‌های انجام شده، انجام شود، یادآور شد: با توجه به افزایش دمای هوا در استان، نگهداری کودکان در خانه‌ها مشکل است که باید با پخش برنامه‌های تلویزیونی جذاب، مردم رغبت بیشتری برای خانه ماندن داشته باشند.

رئیسیان گفت: تلاش مسئولان برای جلوگیری از شیوع کرونا ویروس در استان سمنان افزایش پیدا کند، با افزایش هماهنگی و همدلی مردم و مسئولان این ویروس از کشور رخت بر می‌بندد.

انتهای پیام
captcha