کد خبر: 3888168
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۲

تعطیلی مراکز دندان‌پزشکی شیراز تا ۲۲ فروردین

تعطیلی مراکز دندان‌پزشکی شیراز تا ۲۲ فروردین معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی شیراز اعلام كرد: در راستای اجرای طرح کشوری فاصله‌گذاری اجتماعی، تمام مراکز دندان‌پزشکی شیراز تا 22 فروردین‌ماه جازی مجاز به فعالیت نبوده و تنها مراکز اعلام شده مجاز به فعالیت هستند.

به گزارش ایكنا از فارس، علی اكبری، معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی شیراز امروز، 11 فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی به‌منظور مقابله با شیوع كرونا گفت: در راستای اجرای این طرح تمام مراکز دندان‌پزشکی فارس تا 22 فروردین‌ماه جازی مجاز به فعالیت نبوده و تنها مراکز اعلام شده مجاز به فعالیت هستند.

وی افزود: توصیه می‌شود افراد تا حد امکان و در صورت ضروری نبودن مشکلات دندان، در حال حاضر به مراکز دندان‌پزشکی مراجعه نکنند تا موضوع کروناویروس جدید به‌طور کامل کنترل و برطرف شود.

اكبری از مردم خواست در صورت نیاز به خدمات دندان‌پزشکی اورژانسی تنها با مراجعه به مراکزی كه اسامی آن‌ها اعلام می‌شود، اقدام به دریافت خدمات کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی شیراز در پایان اسامی مراكزی كه در این ایام خدمات اورژانسی دندان‌پزشكی را در شیراز ارائه می‌دهند، به شرح ذیل اعلام كرد:

 مراکز دارای فعالیت شبانه‌روزی:

۱- مجتمع درمانگاهی قطب‌الدین

۲- درمانگاه محمد رسول‌الله(ص)

۳- درمانگاه دکتر حکمت

مراکز دارای فعالیت در دو نوبت کاری صبح و عصر:

۱- درمانگاه دکتر فربدان

۲- درمانگاه دکتر آرسته

۳- درمانگاه پرتو

۴- درمانگاه صدرا در شهر صدرا

انتهای پیام
captcha