کد خبر: 3891823
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹

کتاب «پرنده‌ها و آسمان» منتشر شد

کتاب «پرنده‌ها و آسمان» نوشته فریده فرجام و تصویرگری محمدعلی بنی‌اسدی از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شد.

کتاب «پرنده‌ها و آسمان» منتشر شدبه گزارش ایکنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، فریده فرجام که به عنوان اولین نویسنده انتشارات کانون شناخته می‌شود و با چاپ کتاب «مهمان‌های ناخوانده» انتشارات کانون پرورش فکری در سال ۱۳۴۵ متولد شد. اکنون کتاب جدیدی از وی با عنوان «پرنده‌ها و آسمان» منتشر شده است.
 
این داستان که برای کودکان بالای ۱۲ سال مناسب است، درباره پذیرش تفاوت‌هاست و به کودکان یاد می‌دهد که می‌توانند به جای آزار و اذیت دیگران، سرگرمی‌هایی پیدا کنند که همه را خوشحال و راضی کند. این داستان به آن‌ها یاد می‌دهد که در برابر افراد قلدر مقاومت کنند و آن‌ها را نپذیرند. در خلاصه داستان این کتاب نیز آمده است: «یک روز تابستان، یک دسته از پرنده‌های شهر که با هم دوست و همسایه بودند، از لانه‌هایشان بیرون آمدند تا به جست‌وجوی آب و دانه بروند؛ اما ناگهان یک دسته پرنده که زنگوله دور گردنشان بود، با جیرنگ‌جیرنگ پریدند و جلوی لانه‌هایشان را گرفتند...»
 
محمدعلی بنی‌اسدی، از نقاشان و تصویرگران برجسته ایرانی تصویرگری کتاب «پرنده‌ها و آسمان» را برعهده داشته و طراحی‌های آن با خودکار انجام شده و با استفاده از تکنیک میکس مدیا در کنار هم قرار گرفته است.
 
کتاب «پرنده‌ها و آسمان» منتشر شد
فریده فرجام، نویسنده کودکان، نمایش‌نامه‌نویس، نویسنده و شاعر بزرگسالان است. وی کتاب‌های دیگری برای کودکان به نام‌های «مهمان‌های ناخوانده»، «گل بلور و خورشید» و «عمو نوروز» را نوشته است.
 
کتاب «مهمان‌های ناخوانده» در سال ۱۳۴۵ از سوی کانون پرورش فکری کودکان به عنوان اولین کتاب این ناشر، منتشر شد و بعد جوایزی را نیز از آن خود کرد. داستان «گل بلور و خورشید» برنده جایزه نمایشگاه کتاب بولونیا در سال ۱۹۶۷ و جایزه یونسکو در ژاپن شد. داستان «عمو نوروز» را فرجام با کمک م. آزاد هنگامی که در گروه ویراستاران کانون کار می‌کرد، بازنویسی کرد که در انتشارات کانون به چاپ رسید.
 
یادآور می‌شود؛ کتاب «پرنده‌ها و آسمان» که به‌تازگی رونمایی شده بود، اکنون در ۴۰ صفحه تمام رنگی با قیمت ۱۴ هزار تومان در فروشگاه‌های کانون پرورش فکری و مجموعه شهر کتاب در دسترس همگان قرار دارد.
انتهای پیام
خبرنگار:
سمیه قربانی
captcha