کد خبر: 3891967
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۰

کمک هلال احمر ترکیه به 10 میلیون نفر در ماه رمضان

کمک هلال احمر ترکیه به 10 میلیون نفر در ماه رمضان هلال احمر ترکیه قصد دارد تا در ماه مبارک رمضان امسال، به 10 میلیون نفر در ترکیه و سراسر جهان کمک کند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از آناتولی، «کرم کینیک»، رئیس هلال احمر ترکیه در یک کنفرانس ویدئویی اعلام کرد: امسال بر خلاف سال‌های پیش به خاطر شیوع کرونا، بخش بزرگی از کمک‌های خود را برای نیازمندان در ترکیه اختصاص دادیم.
 
وی افزود: با این وجود، این نهاد امداد‌رسانی به بسیاری از مناطق جهان که از فقر، جنگ و بلایای طبیعی رنج می‌برند، کمک خواهد کرد.
 
هلال احمر ترکیه امسال قصد دارد در ماه رمضان به 500 هزار نفر در 16 کشور جهان از جمله بوسنی و هرزگوین، بلغارستان، قبرس شمالی، فلسطین، سوریه، عراق، سودان جنوبی، سومالی، افغانستان، پاکستان، بنگلادش، استان راخینه میانمار و سنگال کمک‌های غذایی تحویل دهد.
 
کینیک در ادامه گفت: امسال بودجه کل ما برای کمک‌های ماه رمضان 207 میلیون لیر ترکیه معادل 30.2 میلیون دلار است.
انتهای پیام
captcha