کد خبر: 3892313
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۹

اختصاص حقوق 1 ماه اعضای پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی به طرح مواسات

اعضای پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی کشور حقوق یک ماه خود را به کمک و حمایت از اقشار محروم اختصاص دادند.

اختصاص حقوق یک ماه اعضای پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی به طرح مواساتبه گزارش ایکنا، فرهنگستان علوم پزشکی در اطلاعیه‌ای از اختصاص حقوق یک ماه اعضای پیوسته خود به طرح مواسات و حمایت از اقشار محروم خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است؛ در پی رهنمود‌های اخیر مقام معظم رهبری در رابطه با کمک مؤمنانه به اقشار آسیب‌پذیر و محرومان جامعه که به دلیل شیوع کرونا و مقررات قرنطینه‌ای و مشکلات ناشی از بیکاری و اشتغال از نظر معیشتی دچار مشکل شده‌اند، اعضای فرهنگستان‌ علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران حقوق یک ماه خود را برای کمک و حمایت از اقشار محروم جامعه اختصاص دادند.

در زمان همه‌گیری کرونا در شهر‌های مختلف، اساتید پزشکی، اعضای پیوسته و وابسته فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی دوشادوش دیگر اعضای جامعه پزشکی و پرستاری با وجود همه خطرات ابتلا به بیماری در مراکز درمانی بستری برای بهبود حال بیماران مبتلا به کرونا از هیچ تلاشی دریغ نکردند.
انتهای پیام
captcha