کد خبر: 3893161
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۸
ملك‌مكان:

شغل‌های خانگی برای خانواده‌های نیازمند در شرایط كرونا ایجاد كنیم

شغل‌های خانگی برای خانواده‌های نیازمند در شرایط كرونا ایجاد كنیم رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس با تأكید بر اهمیت حفظ آبروی خانواده‌های نیازمند در هنگام كمك‌رسانی‌ها در شرایط شیوع كرونا گفت: می‌توانیم برای حفظ آبروی خانواده‌های نیازمند شغل‌های خانگی ایجاد کنیم که افراد مزد دریافت کنند چراکه عزت آنان نیز با این کار حفظ می‌شود.

به گزارش ایكنا از فارس،‌ حجت‌الاسلام حسین ملك‌مكان، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس امروز، 2 اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای راهبردی و سیاست‌گذاری قرارگاه همدلی و مواسات استان گفت: باید این قرارگاه را برای مواقع بحران‌های پیش رو نیز حفظ کنیم.

وی به اهمیت حفظ آبروی خانواده‌های نیازمند اشاره کرد و گفت: می‌توانیم برای حفظ آبروی خانواده‌های نیازمند شغل‌های خانگی ایجاد کنیم که افراد مزد دریافت کنند چراکه عزت آنان نیز با این کار حفظ می‌شود.

رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه فارس یادآور شد: شاید برخی از خانواده‌هایی که به دلیل بیماری کرونا نیازمند شده‌اند نتوانسته‌اند کرایه خانه خود را بپردازند از این رو پیشنهاد می‌کنم که یک سازوکاری برای این کار اندیشیده شود.

 كمك‌های مردمی ساماندهی شوند

سیدتقی سهرابی، مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس نیز در ادامه به ضرورت ساماندهی کارهای مردمی اشاره كرد و گفت: مهم‌ترین وظیفه این قرارگاه همین موضوع است.

وی بیان كرد: همچنین صنایع الکترونیک شیراز این ظرفیت را دارد که برای همه خانواده یک کارت تولید کند که مشخصات خانواده‌ها نیز در آن باشد، از این‌رو می‌توانیم برای حفظ شان خانواده‌ها برای هر خانواده یک کارت در نظر بگیریم.

 مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس همچنین به راه‌اندازی سامانه ثبت اطلاعات خانواده‌های نیازمند اشاره و تاکید کرد: باید یک اپلیکیشنی هدف قدرتمندی برای این کار انتخاب شود.

وی همچنین تبلیغات در بخش مواسات و همدلی را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: صدا وسیما در موضوع جذب کمک‌ها از تمام ظرفیت‌های خود به صورت تبلیغات گسترده فعالیت خواهد کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحی الدین طاهری، دبیر جامعه روحانیت شیراز نیز در این جلسه با اشاره به اینکه شاید برای برخی این سؤال مطرح شود که چرا چند مجموعه برای کمک به مردم وجود دارد، گفت: تمام مجموعه‌هایی که در بخش کمک به مردم فعالیت می‌کنند در کنار یکدیگر تحت امر مقام معظم رهبری هستند.

وی، شناسایی خانواده‌های نیازمند را برای کمک به آنان مورد توجه قرار داد و افزود: شناسایی خانواده‌های نیازمندان و همچنین شناسایی نیاز آنان باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام
captcha