
به گزارش خبرنگار افتخاری ایکنا؛ سومین جلسه تفسیر جزءخوانی و ترتیلخوانی قرآن کریم ماه بهار قرآن از مرکز «افق» امامزاده محمد بن باقر(ع) بوشهر با میزبانی از تمثال سرداران شهید «سپهبد حاج قاسم سلیمانی، سردار نادر مهدوی، سردار غلامرضا جوان و سردار علیرضا ماهینی» برگزار شد.
حجتالاسلام حسین دشتی، مدرس حوزه علمیه و امام جمعه موقت بوشهر در این جلسه که با پخش زنده از شبکه استانی «نوای ملکوت» همراه بود با بیان اینکه عبودیت هدف خلقت بشریت است، گفت: شبکه ریشهدار ربا باید از ساختار نظام مالی و بانکداری کشور برکنده شود و رسما ساختار اقتصاد اسلامی و اقتصاد مقاومتی به همراه پیوستهای فرهنگی و اجتماعی به تمامی ساختار نظام مالی و بانکداری کشور ابلاغ و به شیوه جهادی اجرا شود.
یادآور میشود، در سومین جلسه تفسیر جزءخوانی و ترتیلخوانی قرآن کریم بوشهر، قاریان عبدالله محبوبی، سیدوحید حسینی، محمدمهدی انگالیان و رضا دیانت به تلاوت آیات کلامالله مجید پرداختند.
حامد فکوری
انتهای پیام