کد خبر: 3895222
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۳

خلیج فارس؛ پهنه آبی اقتدار ایرانیان

خلیج فارس؛ پهنه آبی اقتدار ایرانیان استاندار سیستان‌وبلوچستان با صدور پیامی ضمن تبریک فرارسیدن دهم اردیبهشت‌ماه، روز ملی خلیج فارس، گفت: این پهنه آبی که نماد غیرت ملی و تمامیت ارضی ایران است، نشان از اقتدار ایرانیان دارد و مظهر صلح و دوستی با جهانیان است.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، احمدعلی موهبتی، استاندار صبح امروز، 10 اردیبهشت‌ماه با صدور پیامی فرارسیدن دهم اردیبهشت‌ماه، روز ملی خلیج فارس را تبریک گفت. در این پیام آمده است:

خلیج فارس مظهر صلح و دوستی، نماد غیرت ملی و تمامیت ارضی ایران عزیز و میراث گران‌بهای روزگار کهن است که برای همه ایرانیان وطن‌دوست در سراسر جهان، همبستگی و همدلی را به همراه دارد.

خلیج فارس مظهر صلح و دوستی با جهانیان است، دهم اردیبهشت که در تقویم ملی‌ به نام «خلیج فارس» نامگذاری شده فرصت مغتنمی است برای یادآوری به آنانی که به‌رغم وجود اسناد معتبر و متقن تاریخی، با افکاری نسنجیده به‌دنبال تحریف این نام هستند، اما باید بدانند خلیج همیشه فارس برای همه‌ ایرانیان مظهر شکوه و بزرگی و تاریخِ زرین فرهنگ و تمدن ایرانی در جهان است که نقش آن تا ابد در صفحه زندگی آیندگان، درخشان خواهد ماند.

اینجانب فرارسیدن دهم اردیبهشت روز ملی «خلیج فارس» را که بخش ناگسستنی از هویت ملی ایرانیان و سرشار از گنجینه‌های تاریخی، حماسی، دینی و اقتصادی است را به هموطنان عزیز بویژه مردم مرزدار استان سیستان و بلوچستان تبریک عرض کرده و برای ایران اسلامی، عزت، اقتدار و سربلندی و برای خلیج نیلگون همیشه فارس، نامی ماندگار و پر آوازه در تاریخ بشریت آرزو دارم.

همچنین در پیام حسین مسگرانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان‌و‌بلوچستان نیز آمده است: دهم اردیبهشت روز ملی خلیج همیشه سربلند فارس و بلند آوازه ایران زمین، نامی که همواره چون جای جای ایران اسلامی پرافتخار مانند وسعتش خواهد ماند را به هم وطنان عزیز تبریک گفته و با آرزوی توجه و نگاه ویژه به توسعه سواحل مکران زمین که همچون نگینی درخشان در خلیج فارس می‌درخشد و از اهمیتی تاریخی و تمدنی راهبردی برای ایران اسلامی برخوردار است را از درگاه احدیت سرافرازی مردمان دلیر و آزاده ایران اسلامی را خواهانم.

انتهای پیام
captcha