کد خبر: 3895714
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۵

۷ هزار تبعه پاکستانی در میرجاوه غربالگری سلامت شدند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بیش از هفت هزار نفر از اتباع کشور پاکستان از ابتدای اسفندماه سال گذشته تاکنون در مرز میرجاوه مورد غربالگری سلامت قرار گرفتند.

۷ هزار تبعه پاکستانی در میرجاوه غربالگری سلامت شدند

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، به‌ نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، سیدمهدی طباطبایی، معاون بهداشتی این دانشگاه گفت: بیش از هفت هزار نفر از اتباع کشور پاکستان از ابتدای اسفندماه سال گذشته تاکنون در مرز میرجاوه مورد غربالگری سلامت قرار گرفتند.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا نظام مراقبت سندرمیک بیماری‌ها در پایانه مرزی میرجاوه تقویت شده و تمامی افرادی که از مبادی ورود قانونی و از جمله مرز میرجاوه وارد کشور می‌شوند مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به گندزدایی سالن‌ها و ساختمان پایانه مرزی میرجاوه بیان کرد: تجهیزات و لوازم مصرفی مورد نیاز برای گندزدایی بر اساس استانداردهای مراقبت بهداشت مرزی و واحد سلامت محیط و کار وزارت بهداشت فراهم شده است.

طباطبایی اظهار کرد: همزمان با رویارویی ملی با همه‌گیری کرونا در سیستان و بلوچستان با مجموعه‌ای از بیماری‌های عفونی و بومی منطقه‌ای مانند مالاریا، التور و تب کریمه کنگو هم مواجه هستیم و باید مردم عزیز همکاری کنند.

این مقام مسئول افزود: بارندگی‌های فراوان و مناسب شدن شرایط اقلیمی برای رشد و تکثیر پشه‌های ناقل در کنار ترددهای بی‌ضابطه و غیرقانونی از خلال مرز از جمله تهدیدات جدی برنامه حذف مالاریاست و برای استمرار موفقیت در حذف مالاریا دو رویکرد عمده ما افزایش بیماریابی جمعیت در معرض خطر و کنترل پشه‌های ناقل است و در صورتی که عزم همگانی و برنامه جدی نداشته باشیم با همه‌گیری مالاریا نیز روبه‌رو خواهیم شد.

انتهای پیام
captcha