کد خبر: 3895815
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳

بهره‌گیری از ظرفیت روحانیون برای مقابله با شیوع کرونا

بهره‌گیری از ظرفیت روحانیون برای مقابله با شیوع کرونا کارشناس آموزش اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز گفت: روحانیون استان البرز با هدف مقابله با شیوع کرونا در روستاها و مناطق محروم استان مستقر شدند و ارائه خدمات می‌کنند.

بهره‌گیری از ظرفیت روحانیون برای مقابله با شیوع کرونا

حجت الاسلام احمد جلالوند، کارشناس آموزش اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی طیف گسترده‌ای از اقشار تأثیرگذار جامعه را تحت پوشش خود دارد، گفت: کانون‌های فرهنگی تبلیغی، اساتید گفتمان‌دینی، هیئات مذهبی، بانوان فرهیخته، مجموعه‌های تربیت محور و غیره از جمله زیرمجموعه‌های سازمان تبلیغات اسلامی با جمعیتی گسترده در استان البرز است که با توجه به شرایط روز جامعه تلاش می‌شود از طریق آموزش‌های حضوری، مکتوب، دیجیتال و مجازی اطلاعات آنها برای خدمات رسانی موثرتر در حوزه‌های مختلف به روز رسانی شود.
وی با تاکید بر لزوم آگاهی‌بخشی به جامعه در موضوعات مختلف از طریق رابطان و مبلغان زیرمجموعه سازمان تبلیغات اسلامی، افزود: در خصوص رعایت موارد بهداشتی و پیشگیری از کرونا، ۱۳۱ روحانی مستقر در روستاهای استان البرز و خانواده‌هایشان مورد آموزش قرار گرفتند تا بتوانند نسبت به آگاه‌سازی مردم در مناطق مختلف اقدام کنند.
این مسئول یادآور شد: آموزش روحانیون مستقر در روستاهای البرز به صورت حضوری و مجازی از طریق مرکز آموزش اداره کل تبلیغات اسلامی استان انجام شده است.

انتهای پیام
captcha