کد خبر: 3896731
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۰

تأكيد بر استفاده از مُهرهای سنگی در مساجد مناطق وضعیت سفید فارس

تأكيد بر استفاده از مُهرهای سنگی در مساجد مناطق وضعیت سفید فارس در نشست مدیریت بیماری کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی شیراز پیگیری استفاده از مُهر‌های سنگی در مساجد با توجه به بازگشایی مساجد در شهر‌های وضعیت سفید، مصوب شد.

به گزارش ایكنا از فارس، نشست میدریت بیماری كووید 19 دانشگاه علوم پزشكی شیراز، امروز، 16 اردیبهشت‌ماه با حضور رئیس و معاونان این دانشگاه برگزار شد.

در این نشست مواردی مانند پیگیری برای تهیه و استفاده از مُهرهای سنگی در مساجد با توجه به بازگشایی مساجد در شهرهای با وضعیت سفید، تقدیر از کارگروه مستندسازی ستاد و اضافه شدن تعدادی از اساتید به این کارگروه و تهیه و تدوین مدلی از اقدامات انجام شده در شیراز، تهیه فیلم‌های مستند از فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشكی شیراز در مقابله با کووید۱۹ بررسی و مصوب شد. 

مهرزاد لطفی، رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز در این نشست با بیان اینکه باید مدل شیراز در مستندسازی فعالیت‌های ستاد بحران دانشگاه تدوین و به مراجع بین‌المللی ارائه شود، از معاونان دانشگاه خواست نمایندگانی برای همکاری با کمیته مستندسازی اقدامات دانشگاه مشخص و بر حضور آن‌ها در نشست‌های این کمیته برای تکمیل و تدوین مستندسازی‌ها تأکید کنند.

وی در ادامه با تأکید مجدد بر اهمیت انجام واکسیناسیون نوزادان و کودکان، از کاهش مراجعه خانواده‌ها در این زمینه با توجه نگرانی از ابتلا به ویروس کرونا خبر داد و اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی عمومی در این زمینه با مشارکت صدا و سیما و رسانه‌های جمعی را در دستور کار اعضای کارگروه اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت بیماری کووید۱۹ دانشگاه قرار داد.

لطفی همچنین با گرامیداشت روز جهانی ماما، آمار آزمایش‌ها و نمونه‌گیری‌های انجام شده از ابتدای شیوع ویروس کرونا را ارزیابی و از تلاش مجموعه سلامت فارس به ویژه فعالیت و اقدامات انجام شده در مراکز خدمات جامع سلامت ۱۶ ساعته استان تقدیر کرد.

محمدرضا كریمی، معاون فنی معاونت بهداشت و مسئول گروه آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشكی شیراز نیز در این نشست گزارشی از فعالیت‌های کمیته مستندسازی ستاد مدیریت کووید۱۹ دانشگاه به اعضای ستاد ارائه داد.

وی با بیان اینکه این کمیته از دوازدهم فروردین تشکیل شده، از برگزاری هفده نشست رسمی و هفت نشست کارشناسی در راستای مستندسازی اقدامات دانشگاه خبر داد.

كریمی، خروجی این نشست‌ها و برنامه‌های کمیته مستندسازی را شامل مواردی مانند تهیه گزارش مصور اقدامات دانشگاه برای ارسال به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تهیه گزارش تجربیات سازمان‌ها و بخش‌های توسعه در اپیدمی کووید۱۹ عنوان کرد.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شیراز تنظیم و ویرایش دوم گزارش مصور اقدامات دانشگاه و مستندسازی اجرای ایده‌های ثبت شده در زمینه کروناویروس را از برنامه‌های آینده این کمیته برشمرد.

کریمی افزود: یکی از دلایل موفقیت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در برنامه‌های مقابله با ویروس کرونا این است که بسیاری از این برنامه‌ها از سوی ستاد استانی مبارزه با کرونا زودتر از سایر استان‌ها و حتی پیش از ابلاغ از سوی ستاد ملی مقابله به کرونا تصمیم‌گیری و اجرا شده است.

در ادامه این نشست گزارش تحلیلی و آماری از کروناویروس و وضعیت استان فارس با تحلیل داده‌های سامانه corona lab از سوی عضو کارگروه علمی ستاد مدیریت کووید۱۹ دانشگاه به حاضران ارائه و مدیران ارشد دانشگاه در این زمینه تبادل نظر کردند.

در این نشست بر ثبت اطلاعات نمونه‌گیری‌های انجام شده کروناویروس از ابتدا تا امروز در سامانه corona lab با هدف تحلیل بهتر و دقیق تر آمارهای مربوط به کرونا در فارس تأکید شد.

انتهای پیام
captcha