کد خبر: 3897010
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۸

ضرورت توجه مسئولین به جامعه روستایی در ایام کرونا/ در مساجد به روی مردم باز باشد

نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: یکی از نکاتی که باید در ایام مقابله با کرونا مد نظر مسئولین و مردم باشد، «توجه به جامعه روستایی» است در این ایام که کمک به نیازمندان قابل ملاحظه است باید به فکر آسیب‌دیدگان از این بیماری در روستا‌ها نیز بود.

ضرورت توجه مسئولین به جامعه روستایی در ایام کرونا/ در مساجد به روی مردم باز باشدبه گزارش ایکنا از همدان، حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌اله شعبانی موثقی، نماینده ولی فقیه در استان همدان، چهارشنبه 17 اردیبهشت ماه در رزمایش مومنانه اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان افزود: بدون شک اوقاف استان در ایام شیوع کرونا عملکرد خوبی داشته است.
نماینده ولی فقیه دراستان همدان ضمن قدردانی از مسئولین ومردم افزود: در ایام شیوع کرونا و مقابله با این ویروس منحوس، مسئولین ارشد استان، مساجد، هیئات، خیرین و همه مردم به معنای واقعی پای کار آمدند، امروز نیز در این فضا به همت اوقاف سبد‌های غذایی برای توزیع در میان نیازمندان تهیه شده است.
وی اشاره‌ای به وضعیت ایران در ایام کرونا داشت و ادامه داد: اگر به دنبال قضاوت در نحوه عملکرد کشور در مقابله با کرونا هستیم باید مقایسه‌ای با سایر کشور‌های دنیا در این حوزه صورت گیرد قضاوت در یک مکان بسته به نتیجه نخواهد رسید.
شعبانی عنوان کرد: بدون شک کرونا به عنوان یک تجربه جدید در کشور ما با مشکلات و کمبود‌هایی روبرو بود اما باید دید کشور‌هایی که خود را ابرقدرت دنیا می‌دانند و سرآمد علم و دانش هستند در مقابله با این ویروس چه کردند!
وی ابراز کرد: کشور‌های ابر قدرت دنیا امروز در مقابله با این ویروس دچار مشکلات بسیار بزرگی هستند حال آنکه رویارویی این کشور‌ها که ادعای قدرت و بزرگی دارند در مقابله با این مشکلات جای بحث دارد.
امام جمعه همدان گفت: همانگونه که مقام معظم رهبری نیز فرمودند، کرونا آزمونی بود برای مسئولین و مردم، اما آنچه مهم است توجه مسئولین استانی به چند نکته مهم است.
وی گفت: یکی از نکاتی که باید در ایام مقابله باکرونا مد نظر مسئولین و مردم باشد، «توجه به جامعه روستایی» است در این ایام که کمک به نیازمندان قابل ملاحظه است باید به فکر آسیب دیدگان از این بیماری در روستا‌ها نیز بود.
شعبانی ادامه داد: هیچ کس زمان پایان قطعی کرونا را نمی‌داند حال آنکه تمام کمک‌های مومنانه در این ایام توسط چندین دستگاه و حتی گروه‌های جهادی به صورت همزمان انجام می‌شود، شاید پیک دوم این بیماری چند ماه آینده باشد آنگاه چه باید کرد.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه کمک‌های مومنانه باید، با تدریج زمانی مورد توجه باشد، گفت: نباید کمک‌های مومنانه دستگا‌ه‌ها محدود به یک بازه زمانی مشخصی باشد یا به عبارتی تجمیع کمک‌ها در یک بازه زمانی مشخص، درست نیست.
وی با بیان اینکه یکی دیگر از نکات مورد توجه در این راستا، نیاز سنجی است گفت: در حال حاضر قالب کمک‌ها تهیه و توزیع بسته‌های غذایی است اما در این بین خانواده‌هایی هستند که از مشکلاتی همچون بیماری و هزینه‌های درمان و یا اجاره بهاء رنج می‌برند بنابراین باید به نیاز‌های دیگر مردم نیازمند نیز توجه شود.
وی گفت: کمک‌های مومنانه نشان داد که جامعه ما هنوز یک جامعه اخلاق محور است و این کمک‌ها نماد اخلاق و انسانیت در جامعه است واین کمک‌های کریمانه مردم به دلیل تربیت در ساحت مقدس اهل بیت(ع) است.
شعبانی اشاره‌ای به مساجد داشت و گفت: در ایام کرونا، نباید مساجد بسته باشند چرا که در مساجد صرفا نماز جماعت برگزار نمی‌شود اما افراد می‌توانند با رعایت دستور العمل‌های بهداشتی در مساجد، نماز فرادی بخوانند بنابراین مساجد نباید بسته باشند که بسته بودن شرعا نیز جایز نیست به خصوص در ایام ماه مبارک رمضان.

انتهای پیام
captcha